Nesze!szer

BOMB Shop Budapesten!

2012. június 22.

 

bombi7.jpg

 

BOMB. Tíz esztendeje létezik a cég Angliában. Minden természetes, kézzel készített, tele csodás olajokkal, shea- és kakaó típusú vaj az alapjuk és jóságosak. Állatokon sosem kísérleteztek, ez is különösen szimpatikás. Színesek, játékosak, csodás illatosak a termékek. Itthon is van már némi ideje a brand, de csak Szombathelyen volt üzlet és ugye a netes rendelés ment még. Tőlünk is kérdeztétek mindig, hol vásárolhatjátok már meg ezeket. Így vártuk már mi is igen erősen, hogy Budapesten is legyen bolt. És hosszú munka után keletkezett!

 

bombi8.jpg

Sőt, ma a sajtó munkatársaival együtt megnézhettük a holnap, a Mammutban nyíló BOMB Shop-ot...  Grasl Veronika tulajdonos jól bevezetett bennünket. Csokis masszázsvajak, arcmaszkok, levendulás szappanok, testradírok, tusoló szivacsok, kávés gyertyák, fürdőgolyók, szájápolók, narancsos-fahéjas csudiságok, habfürdők, ajándékok a pasinak is, kacsás fürdó cukiság a kicsiknek is -  ahhh...... nem ragozzuk. Lessétek és ismerkedjetek velük, jó árasak, egészségesek, adják a hidratálást a bőrnek, az illóolajok meg a relax hatást testnek és léleknek. (Ja, egy néni azt hitte, süteményes bolt ez, egy másik pedig azt gondolta a csokis szappanokra - teákat árulnak... szóval elég látványosan szépek a kozmetikumok).

Szerintünk szeretni fogjátok! 

(Az első 99 vásárló holnap ajándékot kap -  ITT írtunk már róla!)

A képekért köszönet Kóti Katának, facebookos oldala ITT, más fotóit pedig ITT lesheted meg. 

 

bombi1.jpg

 

bombi3.jpg

 

bombi28.jpg

 

bomb27.jpg

 

bombi25.jpg

 

bombi26.jpg

 

bombi24.jpg

 

bombi22.jpg

 

bombi21.jpg

 

bombi17.jpg

 

bombi18.jpg

 

bombi20.jpg

 

bombi10.jpg

 

bombi14.jpg 

 

bomb18.jpg

 

bombi2.jpg

 

bombi12.jpg

 

bombi13.jpg

 

 

 

bombi5.jpg

 

bombi4.jpg

 

bombi6.jpg

 

bombi9.jpg

 

bombi16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr294604853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása