Nesze!szer

Különös románc - a kis Sarko és az Olsen lány

2012. június 21.

 

sarko1.jpg

 
 

Első blikkre úgy tűnik az alsó képeken, hogy egy boldog apuka andalog két kislányával New York utcáin. Igazság szerint nem tévedtünk túl sokat: a volt francia elnök, Nicolas Sarkozy öccse, Olivier Sarkozy az apuka, akinek balján valóban a kislánya van, de a másik hölgyhöz nem fűzik rokoni szálak. Ő Mary-Kate Olsen, Olivier 17 évvel fiatalabb kedvese! Igen, az a Mary-Kate, akit totyogós kora óta láthattunk a képernyőn ikertestvérével, Ashley Olsennel együtt (igaz, mostanság már inkább divattervezői pályájukat egyengetik).

 

 

Akárhogy is, Olivier és Mary-Kate már április óta randizgatnak és látszólag odáig vannak egymásért. Olivier egyébként 2010-ben vált el Charlotte Bernard-tól, akitől két gyermeke is született. Vajon MK készen áll a pótanyaságra? Mert cigivel a kezében nem a legjobb példát mutatja... Mit gondoltok erről a fura románcról?

Nesze!Dia

 

sarko2.jpg

 

sarko3.jpg

 

sarko4.jpg

 

sarko5.jpg

 

sarko6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr974603152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása