Nesze!szer

Lindsay Lohan Liz Taylorként

2012. június 09.

 

 

 
Talán újra eljött az idő, hogy Lindsay Lohan színészi karrierjéről legyen ismert - merthogy az utóbbi években a Lohan név inkább a reggelig tartó bulizásokhoz és az ittas vezetésekhez volt köthető. De úgy tűnik, Lindsay botrányainak annyi - legalábbis egy időre biztosan. A Lifetime csatorna ősszel mutatja be a Liz & Dick című tévéfilmjét, amely Elizabeth Taylor és Richard Burton viszonyát mutatja be. A megjelent forgatási képeken pedig jól látható, hogy Liz Taylor-t Lindsay Lohan alakítja majd. Szerintetek méltó választás volt Lohan az ikonikus és többszörös Oscar-díjas színésznő szerepére?
Nesze!Dia
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr434572477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oliva 2012.06.10. 16:08:41

úgy emlékszem Liznek is sokszor járt a kezében a pohár, és nagykanállal ette a pasikat... amúgy pdig a Lohan mama mellett normális felnőtté cseperedni nem lehet olyan könnyű. Én birom Lindsay-t és sajnálom... olyan könnyű elitélni valakit

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.06.10. 16:22:19

Nem rossz ez a Lindzi Lóhang, a csecse nem annyira csecse, de azért lyóféle.

dekás dezső 2012.06.10. 17:54:55

nemá...
A fiatal Liz teljesen más kategória, mint ez a cölöp. Más dimenzió.
de inkább hagyjuk...
süti beállítások módosítása