Nesze!szer

Nyernél egy Bvlgari parfümöt? A Triumph jóvoltából tiéd lehet!

2012. május 22.

 

 

 

 

Beszerezted már az ideit? Már a bikinidet? (Nem az idei pasira gondoltunk, bár...) Tudod, lehet már kapni igen sok fajtát és félét, van kötött, kövekkel kirakott és egy igazi jóságos kategória is, amely a Triumph kínálatában jelent meg. Alakformáló! Szuper, hogy van olyan, akinek erre nincs szüksége, de mi azért kedveljük ezt, sőt... Emelnek, összetartanak és összerendeznek a darabok, ha értitek, mire gondolunk. Mindenképp vizsgáljátok meg ezeket, csodát tesznek az ember alakjával, persze, nem születik új test, de azért.... látni fogjátok a az eltérést lesz ott egy wow faktor! 

 

Van egy szuper akciója is a Triump-nak, amiről mi is mesélünk most nektek.  Ha most szerzel be egyet a szezon legdögösebb Triumph bikinijei közül (15 000 ft felett), akkor igen jól jársz. Nem csak te leszel a strand szépe, hanem még egy Bvlgari Omnia Coral parfümöt is kapsz hozzá (az akció május 15 és június 7 között tart!). ITT megtalálod az üzleteket. Mi mondjuk imádjuk ezt a nyári illatot, meg a coral árnyalatot - te mit gondolsz róla? Megnyernéd ez a fini parfümöt? Akkor mondjuk a teendőket!

1. Lájkold a Triumph facebookos oldalát ITT!

2. A Neszének biztos már követője vagy, de  ha nem, akkor ITT lehetsz...

3. Mondjad meg nekünk, milyen újdonság van most a Triumph fürdőruhák háza táján?

a, Átlátszó bikinik

b, Alakformáló fürdőruhák

4. Ide küldjed a választ: neszebeauty@gmail.com

5. Ja, ez már a mi dolgunk: jól kisorsolunk köztetek két Bvlgari Omnia Coral parfümöt! 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr404531646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása