Nesze!szer

Gyantázásra fel! Veet EasyWax

2012. május 18.

 

 

 

 

 

Ha már az időjárás is kegyes lett velünk délutánra, akkor nem csak a napocska kerül elő, hanem a lábaink is... Tehát gyorsan jön a szőrtelenítés, hisz valljuk be, hidegben nem annyira vagyunk gondosan... Van aki a legegyszerűbb módszerhez, a borotvához nyúl, viszont azt kénytelen szinte naponta kézbe venni. Népszerűek még a szőrtelenítőkrémek, amit elegendő kb hetente felkenni az adott felületre. Akiknek nagyobb a fájdalomküszöbük, azok az epilátorra esküsznek, így elég nagyjából két-három hetente bekapcsolniuk az eszközt. Ott van még a gyantázás lehetősége is, de azt általában szakemberre bízzuk - vagyis egészen eddig...

A Veet előállt az új EasyWax névre hallgató elektromos gyantázó készlettel, amellyel már otthon, magadnak is tépkedheted. A gyanta a gyökerénél távolítja el a szőrszálakat, tehát növesztenünk kell a szálainkat ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény. A Veet szerint már 2 mm hosszúságú szálakon is hatékony, de mi azt javasoljuk, hogy növesszétek kicsit tovább, hogy minél elégedettebbek legyetek a végeredmény láttán! (Nekünk nem adta 2 mm-nél, szóljatok, ha nektek igen!) A simaságot akár 4 héten is élvezhetjük, de ez mindig típus kérdése. A gyantamelegítő készülék kb 20-30 perc alatt megfelelő hőmérsékletre melegíti fel a gyantát és meg is tartja azon (persze a konnektorba bedugva), a görgős applikátor pedig biztosítja az egyenletes gyantarétegek felvitelét. Alkalmazhatjuk lábon, hónaljon, bikinivonalon valamint a kar szőrtelenítésére is (a készletben van egy 50 ml-es gyantapatron ami kifejezzen a lábak és a karok szőrtelenítésére alkalmas). Praktikusnak találtuk. 12 db lehúzószalag és 4 db gyantázás utáni törlőkendő is jár a szetthez. Az EasyWax a nagyobb szupermarketekben és drogériákban kapható!

Nesze!Dia

 

 

 

EasyWax gyantázó készlet5 499 Ft

EasyWax láb&kar + bikini utántöltő duopack: 2 299 Ft

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr374524034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása