Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. május 17.

 

 

 

MAC - Casual Colour

 

A MAC júniusi kollekiója a hétvégi elegánciából merít, persze, nem csak hétvégi viseletre! Könnyed színű és textúrájú termékeket ajánl, az arc és az orcák szépítésére helyezi a hangsúlyt. A praktikumot is szem előtt tartja, ugyanis az arcpír és a szájszínező egy tégelyben van, így a rohangálás, családozás, bevásárlás, mozizás közben mindössze egy terméket kell magaddal vinned. Az újdonság neve Lip&Cheek Pot (5600 Ft), krémes állagú és nyolc színben találod. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk az ibolya színű festékre, izgalmasan hathat a lebarnult bőrön. Ennél már csak a körömlakkok (3600 Ft) izgatnak jobban, főleg a narancsos korall és a melegrózsaszín árnyalatok. 

 

 

Highlighter korrektor (5800 Ft) tünteti el a szemünk alól a karikákat. Rendkívül vékonyan simul a bőrre, jól pigmentált, de alig észrevehető. Inkább csak világosít, korrektor helyett is használhatod, bár ha erősek a karikáid, nem biztos, hogy elég lesz. A leheletnyi sminkhez pont elég.

 

 

 

A kollekció a szemfestést rád bízza, visszafogott módon csak egy szempillaspirált találunk. A Studio Fix Lash (4500 Ft) keféje által minden szál pilládat befesti, íveli és tartást ad nekik. Nem csomósodik, nagyon fekete. Az ugyanolyan színű orca és ajak mellett a tömött, felfelé ívelt pillákkal porcelánarcúvá válhatunk. Alapozó gyanánt, illetve ahelyett a Mineralize Skinfinish púder (7700 Ft) szerepel a kollekcióban, amelynek felvitele a 187 ecsettel (12400 Ft) a legkönnyebb. Nyárra amúgy épp elég ennyi smink! Laza púder az arcra, korrektor a szem alá, szempillaspirál, arcpír és áttetsző szín az ajakra. A MAC már megint betalált…

Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr894521641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása