Nesze!szer

Gyors epres bőrradír

2012. május 10.

 

 

 

Napok óta nem tudunk úgy elmenni a piac mellett, hogy kis adagokban ne vásároljunk a friss eperből. Persze, elég széles skálán mozog az ára, de isteni, az egészen biztos. Amennyiben csodálatos hatását nem kizárólag belülről érzékelnéd (fogyásra vágyóknak nagyon ajánljuk, ha reggelre eszed például, az igen okos dolog, mert méregtelenít is!) - ajánlunk egy radírt belőle. Néhány szemecske kell csak az eprecskéből, tehát nem egy óriási befektetés. 

Végy három szem epret. Mosd meg, csumázd le és törd össze egy villával. Adjál hozzá kb egy teáskanálnyi barnacukrot. Érezni fogod, hogy mikor nem túl flöttyös (van ilyen szó?). A megtisztított arcorda kend fel, enyhén masszírozhatod is. Ja, a dekoltázst se feledd, meg steril körülmények között a kézfejednek is adhatsz belőle! Néhány perc és már öblítheted is le hideg vagy langyos vízzel. Na, milyen lett? Ugye, hogy ragyogó? 

(Aki hajlamos, először kis területen próbálja ki, mert az eper allergiázálhat!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr954500070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása