Nesze!szer

Felvennéd ezt a szandit? Akkor puhulj!

2012. május 09.

 

 

 



A múlt heti nyárias melegben a trikók és a farmersortok mellett, előkerültek a nyitott lábbelik is. (Ma délutánra is újra meleg lett, hurrá!) Láttunk is tetszetős darabokat, de azt tapasztaltuk, egy mutatós szandál mit sem ér, ha a viselője lába nem ápolt. (Most visszafogtuk magunkat, mert jujjjj, mikkel szembesültünk).
A leggyakoribb "szépséghibák", a lábfej, illetve a sarkak kiszáradása, ami ha nem elég hidratált, akkor durva tapintásúvá és rétegessé válhat... És ezen már nem segít a pasztell színű lakk sem! Ezért gondoltunk, hogy ajánlunk valamit gyorsan, ha... A Scholl® Mélyhidratáló lábkréme kifejezetten a száraz láb bőrére lett kifejlesztve. A Deep Hydrate™  nevű formula hidratálja a fáradt bőrsejteket, hiszen a hidratáló részecskék a bőr mélyére tudnak hatolni, ott létrehozva egy védőréteget. A krémet nyugodtan használd naponta. Nem ragad és gyorsan felszívódik, így akár közvetlenül indulás előtt is bekenheted a lábadat. 
Nesze!Dia

Scholl® Mélyhidratáló lábkrém 1 499 Ft
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr954496917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása