Nesze!szer

A Lancome most tényleg nagyot alkotott!

2012. május 08.

 

 

Egy ausztrál blogon fedeztük fel, hogy egy fantasztikus újdonsága jött ki luxus kategóriában a Lancome portáján...  Mivel érkezéséről itthon sajtóanyagot nem kaptunk, nem átallottunk megkérdezni, nálunk lesz-e. És lőn, már hazánkban is kapható néhány napja - de csak a Westend Lancome Szépségszigetén. Éreztük ugyanis, hogy ez egy igazán különleges valami, amiről mindenképp beszámolunk nektek,  ha a fene fenét eszik, akkor is.

Először a tekintélyt sugárzó tégelybe szerettünk bele, aztán a filozófiába és az eredeti ötletbe, amely új irány a szépségiparban. Persze, Julia Robertset is komáljuk. Viszont aki megismeri ezt a terméket, megérti majd az elszántságunkat és elragadtatásunkat. 

 

 

A Lancome ugyanis szerintünk most tényleg igazán nagyot alkotott, bár eddig is hívei voltunk készítményeiknek. Most a saját gyökereikhez nyúltak vissza - nem máshoz, mint a logójukban található rózsához. A rózsasejtek ugyanis a bőrbe jutva olyan tökéletesítést adnak, hogy csak na, szabadalmaztatták is a biotechnológiát azóta természetesen. Ez az új krém, az Absolue L’Extrait, visszaadja a fiatalságot és a ragyogást, tényleg teszi a csodát. Ez egyébként a Lancome legkülönlegesebb arcápolója, amelyet a Lancome kutatói valaha kifejlesztettek, és ezt nem csak mi mondjuk. Minden egyes tégely tiszta rózsasejteket tartalmaz. A folyamat, amíg a kutatók kinyerik a rózsa életesszenciáját, legalább tíz hétig tart, tehát nem kapkodják el. A krém csomagolás szerintünk eleve gyönyörű, de exkluzív spatula is jár hozzá, amely elősegíti az arcápoló felvitelét egy masszírozással. A módszer lényege a meleg és a hideg váltakozásában rejlik, így szinte felébreszti  a bőrödet, amíg kapja a különleges tápanyagokat. Ragyogást és életet ad az arcnak, már a krém textúrája is maga a finomság. Kivirágzik tőle az orcája, aki használni kezdi. Amennyiben lehetőséged van rá, mindenképp próbáld ki, szerintünk sok díjat hoz el majd versenyeken, persze a lényeg, hogy a fürdőszobádban is nyerő legyen, neked pedig rózsás a hangulatod ezáltal. 

 

Lancome ABSOLUE L’EXTRAIT - 86 900 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr384495850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskakas 2012.05.08. 14:08:11

Mindjárt 2 tégellyel veszek!

beautyka 2012.05.08. 14:20:32

@kiskakas:
Na, akkor még az is lehet - kedvezményt kapsz... Vagy az nem számít családi csomagnak?...D

kovácspéterke 2012.05.08. 17:32:12

Juliát 20 évesre photosoppolták...

beautyka 2012.05.08. 17:35:47

@Mrs. Jackman:
meg olyan gumiból van az arca jellegre...

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2012.05.08. 19:15:26

"Nálunk nem a "marketing rizsa" határozza meg, melyik arckrémről mondjuk azt, felveszi a harcot a makacs szarkalábak ellen."

Azt ne mondjátok, h kipróbáltátok.

Jól jövedelmezhet ez a blog, így "hirdetések nélkül" is

beautyka 2012.05.08. 19:33:57

@Quadrille Lobster:
a kipróbálás az nem mindig egy egész tégelyt jelent... látogass el a fent leírt helyre, ha van kedved

kovácspéterke 2012.05.10. 18:01:05

@beautyka: hát sztem arckrémről egy hónap után lehet véleményt mondani...

beautyka 2012.05.10. 20:55:54

@Mrs. Jackman:
ám mivel a mi olvasóink imádják az újdonságokat, olykor a megjelenésről is beszámolunk. Szép estét!
süti beállítások módosítása