Nesze!szer

Csillogás és tollak a gálán

2012. május 08.

 

 

 

 


 

Tegnap este került megrendezésre az idei MET Ball gála New York-ban. A vörös szőnyegen végig sétált Hollywood apraja-nagyja, rá is készültek rendesen a képek szerint. Úgy tűnik, hogy idén a flitter volt a sláger: a metálos csillogás (szerintünk) Carey Mulligan-nek állt a legjobban, aki a hatvanas évek ihlette frizurájával és cicás szemével egészítette ki arany-ezüst flitteres Prada ruháját. Rachel Zoe érdeme Karolina Kurkova túlzásnak tűnő hosszú ujjú, rózsaarany kreációja, aki a turbánt és kláccsot is a tündöklő dresszéhez igazította. Hasonlóan becsillogott még Lana Del Ray énekesnő (Joseph Altuzarra), a Szófiában született Nina Dobrev (Donna Karan), a Glee üdvöske Lea Michele (Diane von Furstenberg), a jellegzetes szemöldökű Camilla Belle (Ralph Lauren), a romantikus-vígjátékok új kedvence, Emma Stone (Lanvin), Cameron Diaz (Stella McCartney) is. Ja, és a Sports Illustared címlaplány, Kate Upton (Michael Kors) is és az agyonplasztikázott Donatella Versace is, aki saját tervezésű ruhát viselt (mily meglepő!). 

 

 

 

A csilli-villi darabok helyett, tollakkal tűzdelt estélyiket választott Beyoncé (Givenchy), Kate Bosworth és Diane Kruger (Prada). A többség, alkalomhoz illően, "hagyományos feketét" választott: Rooney Mara és Carine Roitfeld Givenchy Haute Couture ruhában jelent meg, Rihanna nyitott hátú Tom Ford kreációban, uszályos Emilio Puccit Renée Zellweger viselt, Mary-Kate Olsen egy The Row darabot választott, Cate Blanchett pedig Alexander McQueen-t. Ti mit vettetek volna fel? 

Nesze!Dia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr64496374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása