Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. május 02.

 

 

 

Dupla tusvonal

 

Nem mintha telhetetlenek lennénk, csak szeretünk játszani, kísérletezni, újat mutatni. Vágjunk is bele!

 

 

Bármilyen színeket párosíthatsz: egy színen belül két árnyalatot, feketét mindegyik színnel, vagy a szezon slágerét, a neont a szemeden is hordhatóvá teheted ezzel a technikával. Mondjuk, a múlt heti sárgaőrületet itt is kiélheted! A lényeg, hogy a sötét színt a pillatövedhez tedd, ez a szokásos módon kiemeli a szemedet. Fölé rakd a másik színt/ árnyalatot, az ívet (a szemed ívét) tartsd meg mindenképp. Azzal játszhatsz, hogy nem húzod teljesen végig a felső tusvonalat, hanem amikor épp elhagyod a külső szemzugodat, belefuttatod a már meglévő tusvonalba a színt. Egyéni a megjelenítés, kedved, stílusod és eszközeid szerint járj el. Mutatunk néhány ötletet, reméljük, hasznosnak találjátok!

 

 

Amit még tudnod kell, hogy a tusvonalat nem kell mindig tussal elkészíteni. Használhatsz erre a célra vízálló szemceruzát is, ehhez jó, ha veszel egy ferde végű ecsetet és a ceruzavonal végét ezzel dolgozod el. Ha nincs kedved kiadni pénzt, fülpiszkával, vagy drogériában kapható „sminkpiszkával” tedd meg ugyanezt. Mi nem szeretjük a vatta szálait, időnként belemegy a szemünkbe és rettentően nehéz kibányászni azokat a fránya fehér szöszöket. Úgyhogy, maradunk az ecsetnél!

 

A felső képen csillámos tusvonalat rajzoltunk. Szívünk csücske a ragyogás, és bár nem elsődleges trend a csillám, de kit érdekel, ha imádjuk és jól is áll! (btw: szerepelt csillámos smink a tavaszi bemutatókon…) Mellesleg, eszméletlen, ahogy a napfény megcsillan rajta, olyankor mi is szikrákat látunk. Egyre figyelj, az ósdi, nagy csillámok helyett válassz finom őrlésű, ezáltal diszkrétebb csillogású terméket. Ez még nappalra is viselhető, például óarany színben akár irodába is.

Kellemes vonalazást, sok napsütést és jókedvet kívánok!

Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr974483947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása