Nesze!szer

Nyerjél a The Body Shop új, nyári illataiból egy üveggel!

2012. április 27.

 

 

A nyár nem közeledik, hanem itt van, lássuk be. És ezzel együtt megérkeztek az új illatok is. A The Body Shop polcaira is természetesen, és azon kívül, hogy gyönyörűek az üvegek, mesésen finomságosak is. Vezető illatszakértők kreálták mindhármat, melyet most megmutatunk neked. Limitált kiadásúak természetesen. Az eredeti Love Etc..., a Dreams Unlimited és a klasszikus White Musk (imádjuk!) parfümök kirobbanóan friss, napfénnyel teli kiadásai ezek. Olyanok, amilyennek az év legintenzívebb időszakát szeretjük, tele vidámsággal, szépséggel, flörttel, szerelemmel, bulival, pihenéssel... 

 

A Love Etc Sun Kiss EdT könnyed, vidám és pimasz egyszerre, a jázmin kokettál a friss nektarinnal, legszívesebben bele is harapnál, olyan az elegy. Határtalan álmodozóknak ajánlanánk a ragyogó virágillatot, egy gyümölcsös beütéssel ötvöző Dream Unlimited Sun Fresh EdT-t, amely a mandarin, a görögdinnye, a neroli virág, a nőszirom (kedvencünk!) valamit egy pikáns sós permet variánsából összeállított csoda. És most térjünk át az elegáns, de határozott csábításra, melyhez bazsarózsát, őzsibarackot és állati pézsma helyett szintetikusat tartalmazó összetevőket citrommal, szantálfával és borostyánnal házasítottak össze. Ez lett a White Musk Sun Glow EdT. Eszméletlennek mondanánk, ha nem akarnánk túlzásokba esni. Mindhárom illatot nagyon tudjuk ajánlani, de most meg is nyerheted, ha te leszel a szerencsés. Így majd te választasz, hogy melyik áll hozzád legközelebb! Mi a teendőd?

 

1. Lájkold és osszad meg a postunkat, reméljük a facebookon már régen követőnk vagy

2. Válaszolj egy kérdésre: honnan, mely országból származik a The Body Shop illatok legfőbb összetevője, az organikus alkohol? A megfejtést fellelheted ITT, ha még nem vagy rajongójuk, nosza, rajta! 

3. Ide kérjünk a választ: neszejatek@gmail.com

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr864476429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása