Nesze!szer

Kipróbáltuk Liv Tyler samponját!

2012. április 25.

 

Remek kis sajtótájékoztatón jártunk a múlt héten. Parádi Gabi blogbarátnőnk tartott például egy pöpec kis előadást, meg volt arrrranytorta is. Ja, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a Pantene szakértői a legfejlettebb technológiák segítségével újból megvizsgálták és meghatározták a különböző hajtípusokat és ennek megfelelően alkották meg a termékeket. Tényleg, még az űrtechnológia is bejátszott, komolyan! A megújult Pantene családok teljesen új összetétellel, csomagolással jöttek ki a vékony szálú, normál és vastag szálú, valamint a festett hajra. Liv Tyler ugyan nem vett részt a Király utcai étteremben a sajtótájékoztatón, nem is értjük... ja, mert egyébként ő a Pantene új arca, de biztos láttad már ezt, ha nézel tévét. 

Itthon pedig a fürdőszobáan teszt alá helyeztük az újdonságokat, festett hajra. Első körben megörültünk, hogy igen szép nagy a sampon és a balzsam kiszerelése. Utáljuk, amikor felesleges flakonokkal szennyezzük a környezetet, mert annyit tesznek bele, hogy két tincsre elég. A sampon habzott rendesen, kb úgy, mint Ruttner György sztárügyvéd szája a sok hülyeségtől. A balzsamot fél órát hagytuk fent törölköző alatt, mert pakolást nem kaptunk. Közben Nagy Szilvia és Szabó Anna Eszter új könyvét olvastuk: Egyetemista lány támogatót keres. Brutálisan őszinte és jó, ajánljuk, rendelheted ITT! Váratlan fordulattal egyszer csak lemostuk, majd jött a hajszárítás, szintén váratlan jelleggel. Ám előtte elővettük a szettből a hővédőt, könnyen tudtuk használni, nem volt fennakadás a soron. (Tudjuk, hogy a szárítás rossz dolog a hajnak, de azért nem mentünk soha a falnak, mert nem volt otthon hővédő... meg anyukánk sem kergetett gyerekként a mosógép körül, ha...). Aztán jött a hajvégápoló olaj, igaz, nem lett volna rossz, ha tudjuk, milyen sorrendet kövessünk tehát valami itiner nagyban nem ártana a flakonra, mert ugye lehet az ember egyszerű felhasználó is. Utána sok extra nem történt, olvastuk tovább a könyvet. Reggel nem selymes tincsekre, hanem a jó kis Nokiánk ébresztőjére ébredtünk. Viszont a hajunk adta a jót. Nem volt szálkás és színtelen, pedig még egy ilyen színmegtartó izét elfelejtettünk felkenni az este.

Ergo, tudjuk ajánlani ezeket az új Pantene hajápolókat, melyeken egyébként rövidke hét esztendeig dolgoztak a mesterek. Egyet kérnénk viszont, nem tudnák akkor következő körben feltalálni, hogy tudnánk megspórolni a hajszárítást? Köszike! 

 

 

 

Pantene sampon, balzsam: 849 Ft (200 ml) és 1299 Ft (400 ml); pakolások, szérumok: 1599 Ft. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124471116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása