Nesze!szer

Frissítsük tavaszra a dekoltázst!

2012. április 21.

 

 

A következő hétre már napos-vidámságos időjárást mondanak és minden bizonnyal jobban előkerülnek a bőrfelületeink is.... például a dekoltázs. Ott ugye igen makacs módon láthatóak az öregedés jelei, így sose felejtsük el ápolni. Főleg azoknak fontos, akik járnak szoláriumba, hogy gyakran "táplálják" ezt a részt.

Otthon is egyszerűen megoldható ez a dolog. Végy egy almát, reszeld le és keverd össze tejszínnel vagy tejföllel. Érezni fogod, hogy mennyi kell, hogy viszonylag masszív massza legyen. Kenhetsz belőle persze az arcodra is, kiválóan nyugtat és táplál. (A macskát ne engedd be a szobába, amíg pakolsz...!) Negyed órácska és már moshatod is le! Minden második hétvégén jóságos lehet! 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr144464489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása