Nesze!szer

Hurrá! Megjött a Clinique BB!

2012. április 13.

 

 

bbhez.jpg

 

Igen, őt is nagyon vártuk már. (Nem titok, hogy a bb a kedvenc kozmetikum műfajunk...) Ma debütált is az üzletekben ez az anti age bb termék. Úgy tűnik, ti is tűkön ültetek már Clinique BB ügyben, ugyanis az egyik boltban már ki is fogyott a legáltalánosabb árnyalat (holnapra hoznak, nem kell izgulni!) Hiába, a Clinique BB-t a mindenre érzékenyek is használhatják, hisz eleve illatanyagmentes! Mivel mi is ma ismerkedtünk meg ezzel a krém és fedés és öregedésgátlás, ragyogás adás egyben dologgal, így kaptok picit a hivatalos leírásból is (lent), ha tudni szeretnétek a hatásának mikéntjét. Annyit tudunk az első találkozás után, hogy nagyon könnyű felkenve, nem maszkolós a jellege, sőt... A hatása olyan hűsítős, nyugtatós, nagyon jól esik a bőrnek - ezt a benne lévő koffein adja. Az, hogy SPF 30-as, az pedig külön öröm számunkra, mert az utóbbi években olyan erős már a napsugárzás, hogy nem szeretnék májfolt gyűjtésbe kezdeni. Ragyogást is ad rendesen, nem érzed azt, hogy lenne valami rajtad, csak hirtelen, mintha kipihented volna magad néhány perc alatt, kevesebb a ráncod is. Trükkösen tökéletes, hisz megakadályozza az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását és ki az, aki ezt visszautasítaná? 3 árnyalatból választhatsz, ezért külön like a Clinique-nak! (És ha most a Glamour-kuponnal vásárolod meg, ajándékot is kapsz hozzá, nagyon pöpec a neszeszer!) A tudományosság része lent, bennünket meggyőzött, nem csalódtunk a  márkábában! Érzékenyeknek mindenképpen ezt a bb-t ajánlanánk! 

 

 

 

Az összetett hatású Age Defense BB Cream SPF 30 főbb hatóanyagai a következők:

  • Az olyan pigmentek, mint a csillámpala, valamint a vasoxidok a Polymethylsilsesquixane és a szilíciumdioxid együttesen a fényt többdimenziósan visszaverve fedik el és korrigálják a bőrhibákat. Színkorrigáló hatása révén egyenletesebbé teszi a bőrszínt és ragyogóbbá a bőrt. A pigmentkeverék emellett a felesleges olajat felszívva akadályozza meg a bőr kifényesedését és jobb tapadást biztosítva növeli az alapozó tartósságát.
  • A kémiai fényvédők (Octinoxate, Octisalate, Abovenzone) keveréke elnyeli a káros UV sugarakat és SPF 30 erősségű védelmet nyújt a sugarak széles spektruma ellen. A fizikai fényvédők (titándioxid és cinkoxid) további védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen. A bőrbe való felszívódás és az irritáció fellépésének megakadályozása érdekében a fényvédők lebegő mátrix borítást kaptak, ígközvetlenül nem érintkeznek a bőrrel.
  • Az E vitamin hatékony antioxidánsként védi a bőrt a kollagén lebomlását kiváltó környezeti agresszoroktól, beleértve a napsugarakat.
  • A koffein hűsíti és nyugtatja az irritált bőrt, miközben stimulálja a bőrt és láthatóan enyhíti a ráncokat, vonalakat.
  • A Glycyrrhetinic sav enyhíti a belső és külső stresszhatások révén fellépő bőrirritációt.
  • A Trehalose, Carboxylic sav and nátrium hyarulonate alkotta hidratáló keverék fokozza a hidratálást, segíti a bőr egyensúlyának megőrzését és kellemes érzetet biztosít a bőrnek a nap folyamán.
  • A hínárból nyert Laminaria Saccharina kivonat szabályozza a faggyútermelést.

 

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 40 ml - 6 700 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr824413181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása