Nesze!szer

Fogyás az ünnepek után

2012. április 10.

  

 

 

Dínom és dánom volt az ünnepek alatt? Semmi baj, ez így normális. Hidd el, nem kell azon parázni, hogy most jujjj, de meghíztál. Lehet, hogy csak arról van szó, kicsit sok sonkát ettél. Miért is érdekes ez? Azért, mert a sonka ugye tele van sóval. Tehát elképzelhető, hogy csak szépen bevizesedtél és attól kerekebb az arcod is és nem jön fel a naci...

Mit lehet ilyenkor tenni? Természetesen a mozgások közül az aerob típusúak a legjobbak, hisz közben izzadsz rendesen. Ha jársz edzőterembe, állj fel a futógépre és sétálj szépen, tempósan. Váltogathatod is, egy perc gyors, egy perc lassú, de érezni fogod. A taposás is ugyanolyan jó, a végén pedig nyugodtan ülj be szaunázni, ha van időd. A természetben futhatsz, kerékpározhatsz. (Az alpha kabin is jó, pl ITTVízhajtó teákat is vehetsz, de inkább válaszd a zöldséges kínálatát. Az alma-zeller kombo tuti páros, a petrezselyem is kiváló vízhajtó, a cékla és az uborka is. Az ananászban van egy fehérjebontó enzim, tehát segítségedre lehet még! Lényeg, sok zöldség és gyümölcs!  Koplalni semiképpen ne koplalj, az semmire nem jó. Az ecet is zsírbontó hatású, csak szólunk! De soha ne töményen igyad, picit a vízbe és már jót is tett! És fokozatosan, semmi rohanás. Három-négy nap és már sehol nem lesz az a fura vizesedés, újra feljön rád a farmerod! 

(Ha nagy átalakulásra vágysz, jelentkezz játékunkra ITT!) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr734375338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása