Nesze!szer

Én kicsi Pónim! by Ralph Lauren

2012. április 04.

 

 

A klasszikus vonal, amit annnyira, de annyira.... Ralph Lauren az egyszerű, de színes darabjaival birtokolja a szívünknek egy csücskét, az egészen biztos. (Na jó, a Jóbarátok is rátett egy lapáttal, ismerjük be!) Sportos, stílusos, érzéki, szabad....Van is egy jó pulcsink tőle, nagy volt a leértékelődés, amikor a gardróbunkba költözött. 

Örültünk is, hogy áprilistól már itthon is kapható a Big Pony kollekció - hölgyeknek. Négy illat és nincs más teendőd, mint megkeresd magad! A kék virágos-citrusos, a rózsaszín florientális-gyümölcsös, a sárga virágos-friss, a lila pedig orientális-gyümölcsös. Melyik vagy? Oké, tudjuk, hogy ez így nem mond sokat, viszont ajánljuk, hogy szagolgasd meg ezeket. Nekünk a rózsaszín lett a kollekcióból a színünk, bár a sárgában az összetevők között a mimóza is igen lebilincselte az orrunkat. Egy biztos, ezekkel tökéletesen kifejezheted önmagad! Nem érdemelsz meg húsvétra egy kis újdonságot?

 

Ralph Lauren Big Pony Woman EDT 30 ml - 11 110, 50 ml - 16 200

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr404361418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása