Nesze!szer

Szeretnél egy új alakot? Nyerd meg!

2012. április 03.

 

 

 

Egy nagyon jóságos akció mellé álltunk. A SolenneMed Esztétikai központ indította. Egy olyan játékról van szó, ahol azok jelentkezhetnek, akik szeretnének átváltozni. Új év - új én a címe, hisz tavasz van és most kezdődik az igazi megújulás, az igazi év! Szeretnéd bomba formába hozni magad? Karcsúsodnál? Van itt és ott némi felesleg? - vagy több is! Vágynál egy új testre?

Szóval! Ha úgy érzed, hogy 2011 nem a te éved volt, viszont 2012 szeretnéd, ha tele lenne örömmel és kiugróan jó lenne számodra - akkor ne habozz. Megnyerheted a legprofesszionálisabb alakformálásokat, luxus kéz- és lábápolást, pszichológia tanácsadást és minden földi jó a tiéd lehet. Nincs más teendőd, mint elmondani a játék oldalán ITT, hogy mitől érzed azt, neked ez jár. Milyen nehéz élethelyzeten vagy túl, vagy miben vagy éppen benne. A zsűriben mi is ott leszünk és Balázs Klári is, akiről tudjuk, hogy nem egy most felkapott "perc sztár". (Ráadásul Klári is gyakori vendég a helyszínen, szereti is az egyik alakformáló gépet.)

A kezelések pedig az egyik leggyönyörűbb esztétikai központben, a SolenneMed-ben zajlanak majd. Nincs más teendőd, csak meséld el a történetedet és küldjél képet. A zsűri is dönt majd (mi is benne leszünk!) és a közönség szavazatai is. Tehát bátorítsd ismerőseidet, hogy támogassanak téged. Mi azt szeretnénk, ha olyan nyertesek lennének, akik tényleg megérdemlik azt, hogy jobbá válhasson az életük egy sok százezer forintos nyeremény és a lelki segítség által is! Szerintünk jár végre neked is a luxus. Mit gondolsz?

Tehát ITT kezdődhet az új életed, hajrá! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr304360998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása