Nesze!szer

Ki vele! Szortírozzunk!

2012. április 03.

 

 

 
Ugye nem feledkezel meg a tavaszi nagy takarítás mellett a ruháid szortírozásról sem?! (Tudod, amint kint, úgy bent!) Mert igenis ráfér a gardróbunkra, hogy időközönként rendet tegyünk benne - különben kicsúszik a kezeink közül az irányítás. Lauren Conrad tippjeivel most segítünk, hogy szépen rendet tegyél a bugyik és a zoknik között: Havonta egyszer rendszerezd a "gönceidet"! Nem kell ahhoz rendetlennek lenned, hogy néha egy farmer vagy néhány ing az ágyadon heverjen a fiók helyett, ugye? Pont elég, ha reggel késésben vagy, mert a nagy rohanásban csak úgy repkednek a szekrényből a holmik (legalábbis nálunk). Jobb, ha minden a helyén van, mert sokkal átláthatóbb és a vállfán lógó darabokat sokkal könnyebb szettekbe variálni. Próbáld őket csoportosítani, mondjuk szín, szezon vagy alkalom szerint. Ez vonatkozik az összehajtott ruhákra is!
 
 
Félévente nézz át minden darabkát és próbáld fel őket! Ami kiszakadt, foltos vagy "megrágta a moly" szabadulj meg tőle! A dilemmás darabokról kérd ki a barátnőid véleményét, ahogy Carrie Bradshaw is tette! Évente szabadulj meg a régi ruháktól és engedj teret az újaknak! Adományozz vagy szervezzetek ruhacserét az ismerőseiddel! A legegyszerűbb módja annak, hogy megtudd mit hordasz és mit nem az, ha az év elején megfordítod az összes vállfádat, majd amit hordasz visszafordítod - így kiderül, hogy mit viseltél abban az évben és mit nem. Ennyi az egész! Te hogyan szortírozol? Milyen bevált praktikáid vannak? (És ugye tudod, hogy új dolog csak oda tud jönni, ahol csinálsz helyet... ja, itt már nem feltétlenül a ruhákra céloztunk!)
Nesze!Dia
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1004359602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása