Nesze!szer

Vásárolj okosan!

2012. március 29.

 


 

 
 
Biztosan állítjuk, hogy nincs nő a világon, aki ne imádna shoppingolni! (Oké, egyszer ismertünk egyet, de vele már nem barátkozunk...) Persze, nem azt mondjuk, hogy szeretsz sorban állni a próbafülkénél... Avagy örömmel látod, hogy nincs a méretedben már az a pasztell színű lakk magassarkú, amit a múlt héten kinéztél magadnak. Inkább arra gondolnánk, hogy imádod az érzést, amikor meglátsz valamit, felpróbálod, megvásárolod, majd elégedetten elhagyod az üzletet. Igen ám, csak, hogy nem megy ez mindig ilyen gördülékenyen... Előfordul, hogy rossz méretet viszel be a fülkébe, ezért kénytelen vagy újra tetőtől-talpig felöltözni, hogy elmenj a megfelelőért, majd újra kivárd azt a hosszú-hosszú sort, hogy próbálj. Vagy magassarkúban indulsz neki a "túrának", ami sikkes, de nem arra való, hogy kilométereket gyalogolj benne a plázában. Na, magadra ismertél? Mert akkor most helyre tesszük a shopping során felmerülhető dilemmákat, hogy legközelebb okosabban indulj el otthonról! Tudd, hogy mit keresel! Az InStyle szerint, mielőtt vásárolni mész, készíts egy listát arról, hogy mit szeretnél venni - ez abban is segítségedre lesz, hogy ne költs szükségtelen dolgokra a pénzed! 
 
 
A próbafülkébe vigyél magaddal legalább három méretet a kinézett ruhadarabból. Egyrészt, a méretezések eltérhetnek márka, anyag, sőt még szezon között is! Hagyd figyelmen kívül a számozást és válaszd azt, ami a legjobban passzol rád. Mindig öltözz kényelmesen a shoppinghoz! Húzz olyan cipőt, amiből könnyen kibújsz, ha próbára kerül a sor. A fehérneműd legyen nude színű - hidd el, jól jön majd, amikor olyat próbálnál, aminél jobb elkerülni az átütő piros tanga látványát. Furcsán hangzik, de a sminkelést se vidd túlzásba, mert a halovány öltöző fényei megzavarhatják az összképet. Tudjuk, hogy a barátnőkkel együtt lógni jó szórakozás, de tartogassátok a pletykákat a vásárlás utánra. A döntéseket inkább egyedül hozd meg, mert végtére is te fogod hordani azt a zakót! Menj egyedül, amivel még időt is spórolsz... Ne ítélj el semmit az alapján, ahogy a vállfán lóg - ott persze, hogy bénán néz ki minden. Inkább próbáld fel, hátha! Szánj időt a próbálgatásra! Nézd meg magad hátulról is a tükörben, sétálgass, guggolj le benne, nyújtózkodj - inkább itt derüljön ki, hogyha valami nem stimmel. Kerüld el a tömeget! Próbálj olyan időpontot választani a shoppinhoz, amikor tuti nincs tele az áruház - például ne pont szombaton menj ebéd után, mert bánni fogod! Még ha a fogyókúrád kellős közepén vagy, akkor se vegyél egy számmal kisebb ruhát. Inkább vásárolj az aktuális méretednek megfelelően, sose tudhatod, mikor szalad fel mégis egy-két kiló. Na, most már jól felkészítettünk, indulhatsz is!
Nesze!Dia
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr724342056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása