Nesze!szer

Hanyas vagy?

2012. március 27.

 

 

Nem szép ilyet írni, de nem igazán szoktunk túl sok magyar lapot olvasni, nem jut idő rá... De most hétvégén találtunk valami igazán építő jellegűt! Nők lapja Ezotéria. Tényleg szó szerint számos jóság van benne. Ez a lapszám ugyanis a számmisztikával is foglalkozik, meg is hánytuk és vetettük, hanyas évünkben is járunk, mit cselekszünk idén. Meg a családot is kiszámolóztunk gyorsan. Találtunk egy lebilincselő Tóth Vera interjút, egy lenyűgözően elgondolkodtató Utolsó vacsora festmény elemzést - nagyon máshogy. Ja, meg Stallone anyja és Kemény Dénes babonái, tényleg nagyon érdekes!  (És az olvasóknak adott konkrét kérdésekre konkrét válaszoknál tanulságosabbat, huhhh... !)

Szóval, ha nem akarod elhinni, hogy csak az létezik, amit a híradó borzalmai suggallanak feléd, gondolkodj el kicsit az NL Ezo által! Szép, mosolygós tavaszt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr354341604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása