Nesze!szer

Nyerjél The Body Shop Chocomania ajándékot a Neszétől!

2012. március 23.

 

 

Lázban égünk, de tudjuk, hogy ti is. Ez az egyik kedvenc márkátok, úgy tűnik a visszajelzéseitekből. És igeeeen, április elején az Aréna Plázában megnyílik Magyarország első The Body Shop üzlete. És nehogy már ne ti legyetek azok a szerencsések, akik elsőként nyerhettek ajándékot a kínálatukból. És rögtön egy újdonsággal indítunk és olyan valamivel, amit szintén imádtok. Mi más is lehetne ez, mint a csoki? Mi azonnal beleharapnánk a Chocomania termékek tagjaiba, hidd el! Te is igen hamar függő leszel!

 

 

Maga a Chocomania termékcsalád a Community Fair Trade hatóanyagok (aloe vera, marula olaj, kakaóvaj, bio szűz kókuszolaj, shea vaj, szójaolaj, szezámolaj, brazildió-olaj, olívaolaj, cukor, babassu olaj, méz és méhviasz) nagyarányú felhasználásával hozzájárul a közösségek életminőségének javításához szerte a világon. Tehát, ezekkel a termékekkel nem is tudod, te milyen sokaknak segítesz ám, amellett persze, hogy csodásak. 

És mi az, amihez hozzájutsz, ha te vagy a három szerencsés egyike?

 

- Chocomania Body Butter 50 ml
- Chocomania Body Scrub 50 ml
- Chocomania Lip Butter 10 ml
 
A testvaj maga a csoda, azt egész egyszerűen kanállal elfogyasztanánk belőle, de a bőrünk is imádja. Olyan intenzív az illata és hatása, hogy huhh... Könnyen felszívódik, így reggel nem kell várni fél órát a testápolás és a felöltözés között. A testradír masszírozás közben stimulálja a bőrt,
és olyan puhává varázsolja, hogy csak na. Használd akkor is, ha úgy érzed, eleged van, mert tényleg adja az újjászületés érzését! A Chocomania hidratáló balzsam a csoki csodás illatával és finom ízével kecsegtet. Krémes, vajszerű állagának köszönhetően pillanatok alatt eggyé válik ajkaiddal, így intenzíven védi a kiszáradástól. A Community Fair Trade kakaóvajnak, shea vajnak és méhviasznak köszönhetően természetesen ápolja selymes, csókolázásra csábító ajkaidat... itt a tavasz, mire vársz? Csoki csókra fel! 
 



 

Mi a teendőd, hogy tiéd legyen egy, a három The Body Shop Chocomania csomag közül?

Először is kérjük, osszad meg ezt a postot. Lájkold a Nesze facebookos oldalát (ha még nem tetted) ITT, aztán pedig a The Body Shop Magyarországét is ITT. Most pedig jön két igazán egyszerű kérdés. Egy szó és egy szám, amit várunk tőled! 

1. Az első kérdésünk, melyre a választ a The Body Shop facebookos oldalán találsz  meg, milyen szépségmárka is ez? Eredeti, természetes, ... szépségmárka? Egy szót várunk tőled!

2. Hány órás hidratációt biztosít bőrödnek a Chocomania testvaj? Egy számot szeretnénk kapni, a választ megtalálod a The Body Shop amerikai oldalán

Ezután pedig nincs más teendőd, mint elküldeni a két választ ide: neszejatek@gmail.com

Hajrá Nesze olvasók! 

 

.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr534333924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása