Nesze!szer

A Victoria's Secret szexi angyal anyukái

2012. március 22.

 

 

 
A Victoria’s Secret angyalai, Alessandra Ambrósio és Adriana Lima is második babáját várja. (Őket tartják ugye a világ legszexibb modelljeinek!) Bár a két kismama között van némi időbeli eltérés, a lányok számára ettől függetlenül (még) nincs pihenés - Alessandra már a decemberi VS divatbemutatón is várandós volt. (Őt látod a kettős képen, állítólag a gyerek ugyanaz...)
 
 
Adriana pedig megint modellt állt a The Victoria’s Secret fürdőruha katalógusának. A Secret Swim Catalog amúgy több, mint 150 bikinit rejt majd, amelyekből sokat a brazil szupermodellen mutatnak be. Adriana tökéletes alakján kívül a háttérben megcsodáltjuk a Turks- és Caicos-szigeteket, ahol a fotók készültek. Egyébként a katalógus március 28-tól kerül hivatalosan is a nyilvánosságra, ígérjük, prezentálunk majd belőle ezt-azt...  Szexik ezek a VS mamik, az biztos! 
Nesze!Dia
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr454333055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PonyvaMester · http://ponyvamester.hu 2012.03.23. 11:11:46

"Őket tartják ugye a világ legszexibb modelljeinek!" Kinek mi...

pison · http://pison.blog.hu 2012.03.24. 11:58:16

se segg sem mellük nincs. okádék

beautyka 2012.03.24. 14:39:11

@Ponyva Mester:
Igen, a kinek mi a jó kérdés!!!

freddiffi 2013.03.04. 01:57:28

@pison: ez kurvajó :D csinos nőket le"okádékozni", nos...komoly problémáid lehetnek. persze nem kell hasra esni tőlük, ők is büdöset szarnak és nincs tökéletes bőrük, de az okádéktól távol állnak...
süti beállítások módosítása