Nesze!szer

Rendeld meg a FaludiG szépséget egy ezressel olcsóbban!

2012. március 21.

 

 

 

Szeretjük, ha jól jártok ugye... Ezért kiterveltük okosban, hogy igyekszünk némi kedvezményt szerezni nektek, hisz a múltkori post idején nagyon kedveltétek a szépséges Faludi G manufaktúra ékszereit. Így úgy gondoltuk, ez a Cosmos (család) tetszeni fog nektek. Amennyiben holnap reggel tízig rendelsz - 1000 forintottal olcsóbban kapod meg a Cosmos ékszeredet. Nincs más teendőd, mint beilleszteni vásárláskor a kódot a kupon mezőbe, illetve a megjegyzés rovatba is. ITT megtekintheted a kollekciót, amely az Univerzum gazdagságát jelképezi... bár igazából egyszerűen szép is és kész! Ja, és mi a kód? Ez itt: Nesze!szer_FG_1000.

Nem nagy ördöngősség, mi pedig örülünk, hogy olcsóbban juthattok hozzá a Faludi G Cosmos kollekció ékszereihez. Szép napot! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124329348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása