Nesze!szer

Fesd a hajad egészségesre!

2012. március 21.

 

 

 
A hajfestés új változatát leltük meg, ami nem is olyan régen van hazánkban, NaYo a neve és gondoltuk, na jó, mesélünk nektek róla! Lássuk be, a hajfestés nem tesz mindig a legjobbat a hajnak. Ám mi találtunk egy igazán pompás megoldást. Nem csak színez, de közben véd is. Hihetetlen, mi?
Ez bizony teljesen ammóniamentes, tehát semmi károsodás nem következik be a hajaddal, sőt. Van benne körömvirág, amiről ugye tudjuk, hogy nyugtat és gyulladást csökkent.
 
 
Joghurt kivonat, ami védi a hajszálak rostjait. Len, ami a fényt és selymes tapintást adja. Az egész olyan, amikor a fodrász kikeveri, mintha valami mangós hab lenne a tálkában. Érdekes,  mert nagyon másnak tűnik. És mégis, egyenletes, szép színt ad, még az ősz hajat is fedi. Ja, és nincs is az a fura, csípős illat.. Szeretni fogod, hidd el! Az a jó, hogy amíg hat, nem károsodik a hajad szerkezete. Árnyalat is van bőven, tehát nincs kifogás, hogy ami egészséges, abban nincsenek variációk, mert de! Szóval, ITT egy link, ahol megnézheted, hol dolgoznak a NaYo krémhajfestékkel. 
Na jó, kipróbálod? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr364330245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása