Nesze!szer

DilEmma a gardróbban

2012. március 20.

 


 
"Nincs egy göncöm se! Mit vegyek fel!?" - hangzik el az örökös kérdés a ruhásszekrény előtt. Pedig a vállfákon sorra lógnak az ingek, a nadrágok pedig magasan tornyosulnak a polcokon... Akkor mi lehet a baj?! Találtunk az instyle.com-on valamit és el is meséljük nektek a tutit! Öt kulcsfontosságú ruhadarabra lesz szükséged - amelyek már lehet, hogy régóta ott is lapulnak a nagy ajtósban. Ezeknek az alapdaraboknak a segítségével megkönnyítheted az életedet és talán még elkésni sem fogsz....
Blézered már valószínűleg van. De teveszínű blézered is? Tutira feldobja a póló-farmer szettedet, ha tevében erős vagy. De egy esti megjelenéshez is jó szolgálatot nyújt, akár egy kis fekete fölé. A piros színű miniruha nem feltétlenül irodába való - hacsak nem karácsonyi partira mész. Viszont egy esti mulatsághoz tökéletes megjelenést biztosít, szolíd sminkkel és kiegészítőkkel - mert ugye a piros elve a felkiáltójel maga. A klasszikus ceruza szoknya nem csak szexi, de karcsúsít is! De hogy mégse legyél túl konzervatív, hajtsd fel az ing ujjait és voilá! Amennyiben estére választod a szoknyát, akkor pirossal rúzsozd ki a szádat és vegyél fel egy fekete bőrdzsekit. Biztosak vagyunk benne, hogy legalább egy fehér ing (vagy blúz) minden nő szekrényében ott rejtőzik. Gyakorlatilag ezt mindegy, hogy mivel és hogyan hordod, mert a fehér ing önmagában sikkes megjelenést kölcsönöz. Azt tudjuk, hogy a farmer örök darab. És hogy nem is tudnánk nélküle élni! De amire szükséged van, az nem akármilyen farmer ám - ez egy kobaltkék színű szűk szárú, ami mellesleg szuper kényelmes. A 3/4-es verziót pedig estére is felveheted egy platform szandállal. Neked mi azaz öt ruhadarab, amelyek bármilyen vészhelyzetből kihúznak?    
 
Nesze!Dia
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314326587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása