Nesze!szer

Szálloda nagyokos

2012. március 14.

 

 

Miért éppen Alaszka?

Igen, mi itt tartunk ma. Holnap kirobban a csodálatos, extra hosszúségú hétvége és még mindig nem döntöttük el, hová is megyünk. Volt ugye a Bük-Zalakaros-Visegrád-Balaton csata, sorakoztak szépen sorban az érvek és ellenérvek, nemesnek neveztük a küzdelmet. Ám közben új versenyző érkezett a pástra. A barátaink telefonáltak ugyanis, hogy ők kirucccannak három napra Prágába, nincs-é kedvünk velük tartani, sörözés, knédli és egyéb nyalánkságok címszó alatt. A napok alatt felépített érvrendszerünk kártyavárként omlott össze az új érkező hallatán. Mert ényleg: miért is nem gondoltunk eddig Prágára? Nincs messze, szépséges város, sétálható, élvezhető, ehető, iható és nagyon jó szállásaink voltak eddig, még ha csak röpke időket is töltöttünk ott. De most lenne idő az andalgásra, a korsók emelgetésére, a hidak fotózására.

Iziben böngészni is kezdtünk a Szállodák.hu oldal külföldi szállodák kínálatát, természetesen a Prága szekciót. Azt kell mondjuk, sokkal rosszabbra voltunk felkészülve árilag. Barátságos az árszabás, tényleg! Egyáltalán nem tűnik luxusnak a prágai hétvégézésünk, sőt! Igaz, nem annyira helyi, de van ott egy isteni argentin étterem, ami annyira adja a jót, hogy a steaket évekig emlegettük utána, meg persze a fergeteges bulit, amia testes vörösök elfogyasztása után következett ott. Ja, és a nyári szandálunk is csodás, amelyet legalább harminc euróért vásároltunk az egyik helyi egységben, és olyan különlegesen gyönyörű, hogy megáll a körúton az élet, ha felvesszük. (és ez nem azért van, mert isteni lábakat örököltünk családi vonalon.)

Szóval mi most erősen hajlunk Prága felé, bár az ember még nem döntött. Ő a zalakarosi nyunyizás pártján áll jelenleg, bár a sörös program erősen kezdi eltántorítani. Mi bújjuk a Szállodák.hu ide vágó oldalát, ő meg előkészítette az úszóját, itt csobbanna. És ekkor bukkant fel a kérdés: miért éppen Alaszka? Ezen jót nevettünk, mert mit össze agonizálunk ezen a néhány napon, a lényeg, hogy pihenjünk és kikapcsolódjunk. Egy dologban azonban biztosak vagyunk, hogy a Szállodák.hu-ról választunk. Sok időnk nincs ugye... Jó hétvégét nektek, bármerre is mentek! Aztán lehet, hogy összefutunk Prágában... vagy Zalakaroson vagy Bükön...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr694316082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása