Nesze!szer

Clinique csomagot kaphatsz!

2012. március 09.

 

 

Imádjuk, amikor ajándékot kapunk bizonyos értékű vásárlás felett. A Clinique ennek nagymestere, és tegnap óta hurrá van náluk - csodás neszeszerek várják a vevőket Nőnaptól. 8 500 Ft felett már tiéd is lehet ez a szépség, mely hat terméket tartalmaz. Most ismertetjük sorban, mit is találsz bennünk! Egyeneként írjuk le, hogy tiszta legyen minden, így láthatod, neked mire van szükséged. (Nekünk mondjuk szinte mindenre, ez az érzésük a sok gyönyörűség láttán...)

 

Superdefense SPF 25:

A legátfogóbb védelem az öregedés látható jelei ellen egy hidratálóban. Felfegyverzi a bőrt az érzelmi stressz okozta hatások ellen, melyek a nap sugaraihoz és a légszennyezéshez hasonlóan károsítanak.

 

All about eyes serum:

Az azonnali hűsítő hatású golyós készítmény elmasszírozza a táskákat, felfrissíti és hidratálja a duzzadt szemeket. Azonnal és hosszútávon világosabbá teszi a szem körüli bőrt. A sötét karikákkal is megbírkózik. Koffeinnel, hatékony antioxidánsokkal és nyugtató növényi kivonatokkal. Olajmentes, nem okoz irritációt. Szemészetileg tesztelt.

 

Dramatically different moisturizing lotion:

A Clinique 3 lépéses bőrápolási programjának 3. lépése. A bőr tisztítását és exfoliálását követően hidratálja a bőrt.

 

7 day scrub cream:

Az egyik legcsodásabb bőrradír, mely eltávolítja az elhalt hámsejtjeidet. 

 

Superbalm Moisturizing Gloss:

Enyhén színezett ajakbalzsam. A gusztusos, ragyogó színek nyugtató fényt visznek a kiszáradt ajkakra. Azonnal enyhíti a szárazságot, antioxidánsokkal és más hatóanyagokkal védi az ajkak bőrét.

 

Paletta:

Color Surge Eyeshadow Duo:

Tökéletesen párosított, keresett színek, a gyakrabban használt szín nagyobb mennyiségben Krémes, intenzív színek egyetlen vonással. A festék kellemesen könnyű és tartós. Építhető és könnyen eldolgozható. Szemészetileg tesztelt.

 

Blushing Blush Powder Blush:

A selymes összetétel könnyen elsimítható az arccsonton és természetes hatást nyújt. A frissen őrölt púder szépen eldolgozható, a színintenzitás igény szerint alakítható a formatervezett ecsettel. Tartós és színhű. Olajmentes.

 

Na, ugye, milyen szépségesek? 8 500 Ft felett már haza is viheted a Clinique kozmetikumokat. Mi a Váci utcába megyünk, de az üzletek listája ITT, hogy te is biztosan megtaláld a magad neszeszerét! (Amíg a készlet tart!) Hajrá lányok, gyűjtsétek be, ami jár!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr24299259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása