Nesze!szer

Juliának új fegyvere van és fini!

2012. március 07.

 

 

Ez egy igazán fiatalos, stílusos és vicces márka, de ezt a fenti képeken is észlelheted. Eredeti, mondhatnánk így is, amely igen jó jelző a parfümöknél, mert nem gyakran használjuk ezt. A Ricci testvérpár márkája ez, meséltünk már róla. Romano és Antina nevéből született a Romantina név, mely a Juliette Has a Gun parfüm (család) legújabb gyermeke. Romantikus kisded ez, nem más. Szerelmes illat, mondanánk első szaglásra de a másodikra is. Sőt, talán harmadikra is. Mi legjobban a narancsvirágot érezzük ki belőle, mondjuk elképzelhető azért, mert ez a gyengénk. De tartózkodik még benne jázmin, rózsa, írisz, pacsulis citrusosság is, ahogy Zólyomi Zsolt mondja: folyékony nőiesség! (Szerinte igen hatásos, ha ezt viseled és itt nem paranormális képességekre utalt...)

Nagyon jó kis illat, nem egy két perc alatt elfelejted szag. Hiába, nem futószalagon készült! Na jó, szerintünk nézd meg a pasit is, aki alkotta... Ezt megtekintve mindenképp ugorj be megszagolni az illatot Zsolthoz a Fashion street elejére, ha ilyen a férfi, aki kreálta, akkor gondolhatod, hogy az illata is tud valamit. Majd Zsolt mesél róla még! (Neten is rendelhetsz ITT) Nekünk nagyon bejött, az biztos! Nem, nem a pasi, hanem a Romantina! Tényleg!

Juliette Has a Gun Romantina 50 ml - 21 000 Ft

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr34295457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása