Nesze!szer

A napvédelem csúcsa

2012. március 04.

 

 

Először is szeretnénk megköszönni, annak a cégnek, vagy magánszemélynek a jóságát, aki, vagy akik az elmúlt két nap csodálatos napsütését szolgáltatták... Mert ez valami isteni (volt)!

De komolyra fordítva a szót, már most szembesülhetünk azzal, szükségünk van a megfelelő védelemre. A luxus márkák luxusa, a La Prairie egy új napvédő családdal jött piacra idén, néhány napja már náluk is boltokban vannak ezek. Nagyon komoly família, magas fényvédelem, antioxidánsok, hidratáló-, a föld és a tenger mélyéről származó összetevők és a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex adják nekünk a különleges védelmet. Van termék az arcra, a testre és egy ultra védelem szemre, szájra, orra is. Sőt, napozás utáni bőrnyugtató permet és egy új önbarnító lotion is,  amely véd és hidratál is, nem csak színez. (Két óra kell a látványos hatáshoz!) Nekünk ebből az új felhozatalből a Sun Protection Emulsion arcra tetszik a leginkább, hisz lássuk be, a fejünk van a legtöbb "veszélynek" kitéve. Nem csak fényvédő van benne, hanem természetes antioxidáns, vörös pálmamoszat is, így a környezeti hatások ellen is felvértezi az embert. Tengervíz koncentrátum is adja a jót, azaz a magnéziumot, kálciumot, vasat, cinket és a szokásos sejt komplex, amely tápanyagokkal hidratál, energizál és támogatja a bőr természetes megújítási folyamatát. A glicerin és a nátrium-hialuronát pedig megköti a nedvességet a bőrben. (Javasoljuk az új Soleil Suisse napozó család közelebbi megismerését, legyél fontos magadnak.) A kiszerelés a szokásos gyönyörű és stílusos, az illat varázslatos. De akinek ez a márka a gyengéje, hát az egészen pontosan tisztában van ezzel a következetes és remek minőséggel. Luxus napozásra fel! 

Sun Protection Emulsion Arcra SPF 30 125 ml - 28 800 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr664288405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása