Nesze!szer

Szálloda nagyokos

2012. február 29.

 

 
 
 
Pihenjünk március idusán!
 
Úgy látszik, tavaly nagyon jó gyerekek voltunk, hisz idén sok hosszabb hétvégénk lesz. Az első, amit mi már nagyon várunk, a beköszöntött tavasz okán is a március 15-ei. 
Múlt héten már meséltünk kicsit nektek róla, de most már konkrétabban ki is mondjuk, hogy megkerestük a legjobb árakon és legjobb szolgáltatással dolgozó oldalt nektek, hogy mindig napra- és pihenésre készek legyünk. Így választottuk ki a szallodak.hu-t, mert messzemenőkig a legmegbízhatóbbak, szuper árakon dolgoznak és nem véletlenül választotta őket sok hazai sztár is. 
De térjünk vissza a jó kis március 15-ei hétvégére, hétvégéhez! Van egy külön rovat náluk, ahol megtalálod összegyűjtve az erre az időszakra szóló ajánlatokat. Elég  jó kis csomagokhoz juthatsz hozzá, igen barátságos áron. Nekünk most egy bükfürdői hotel keltette fel a figyelmünket, és nem azért mert a hivatalos cím: Golf út. 4. Bár ez utóbbi igen mókás. Többször jártunk már ott, igen népes társasággal is és mindig maximálisan elégedettek voltunk. (Pedig nem mindig volt a legkönnyebb bagázs...) A szálloda szaunái egyszerűen csodásak, egyik barátnőnk a fényterápiás-zenés változatot csicsergősnek nevezte el, hisz a nagy nyugiban olyan jó hallgatni, ahogy trilláznak a hangszóróból a madarak. Van gőzük is, ami szintén pompás, és infra is. Ez utóbbi, mint azt biztosan tudjátok, kiválóan méregtelenít és karcsúsít is, így egy nagyobb vacsora után azért másnap nem árt használatba venni. Az edzőtermet is tanulmányoztuk már többször, használat alá is helyeztük tehát nem lehet kifogás egy pihentető hétvégén sem a lustaságra.
 
 
 
Amit mindenképpen ajánlunk, az a hotel gyönyörű nagy parkja, hisz ez egy golf birodalom tulajdonképpen. Igaz, néha ügyelned kell, hogy mindig a sárga, vagyis inkább a kijelölt úton menjél, viszont adja a zöldben való kocogás csodálatos élményét és közben kacsákkal és hattyúkkal is  szemezhetsz, (egyéb golfoktatók opcionálisak).
 
 
Egyébként a szallodak.hu-n keresztül most abban a szállodában az 5 csillagos pihenést nagyon jó áron foglalhatod le, mondjuk kipróbálnánk már egyszer a nordic  walkingot, mert azt még sose és benne van az árban. Szóval, ezt nagyon ajánljuk, ha kikapcsolódnál az ünnepen! 
 
 
A szallodak.hu-t megtalálod a hétvégén az utazás kiállításon is, így ha van kérdésed, bátran fordulj hozzájuk. Ott további kedvezmények várnak, és nyeremények is, szerintünk nem oktondiság kilátogatni! Ja, és de jó, hogy holnap már március van, hurrá, mindjárt pihenünk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr204226210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása