Nesze!szer

Ne legyen fáradt a tekinteted!

2012. február 27.

 

 

 

Szemet vetettünk a Clinique újdonságára. Új Superdefense! Jól tettük! Szupervédelmet ad ugyanis, az meg jól jön egy női háztartásban. (Girl power van otthon!) A hidratáló szemkörnyékápolójuk adja azt, amit a kis tekintetünk és környéke szeretne egy Oscaros, szép napsütéses hétvége után és úgy egyáltalán is. Bőrnyugtató antioxidáns keverékkel semlegesíti a szabadgyökök káros hatásait első körben. Raádaásul egész napos hidratálással erősíti a mindenféle irritáló dolgok elleni védelmet nyújtó nedvességmegőrző védőréteget is. Ott lakik benne a regeneráló keverék, amely enyhíti a kis ráncocskákat és nem igazán imádott vonalakat a szemünk körül. Az illat jó, finomságos, olyan Clinique.

Te először nem érzed, aztán látod, hogy van benne egy enyhe színezék is, ami által ragyogóbb lesz a tekinteted. SPF 20-as, amit ilyenkor már erősen ajánlott használni. Nem alszik helyetted, de javító a hatása. Márciusból a boltokban. Mondtuk már, hogy milyen csodás, hogy ilyen szépen süt a nap ma is? Ma még nem, ugye?! 

Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream -  11 500 Ft

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr554213881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása