Nesze!szer

Gratulálunk - a ruhákhoz is!

2012. február 27.

 

 

 

Idén a legtöbbjüknek sikerült. Bizony, az Oscar Díjátadó Gálán szebbnél szebb ruhák vonultak fel, megfelelő hosszban, színben, kornak megfelelően. A ragyogás szó szerint értendő volt! 

 

 

Angelina Jolie Versace-ban mutatta meg a világnak, köszöni szépen, jól érzi magát ötven kilósan, és még a lábát is kivillantotta utolsó döfésként a paparazzi fotósok legnagyobb örömére. Jó, kicsit talán tényleg vékony a karja, na de kit érdekel, ha az ujjai még mindig Brad Pitt ujjaival fonódnak össze? Haja kicsit világosabb lett, ami pont jól jött ehhez a sötét ruhához. Öt pontos szerelés.

 

 

Jennifer Lopez leginkább egy kagylóra hasonlított ebben a Zuhair Murad ruhában, ami elől és oldalt is nyitott volt, így csak azt nem láthattuk felső testéből, amit nem akartunk. (Olvastuk a találgatást, látszott-e a mellbimbó, avagy sem.. nem tudjuk!) JLo-nak volt egy-két mellékapása az előző Oscar Gálákon, de most szerencsére rájött, nem kell tovább szélesítenie csípőjét, széles az magától is, inkább cicire kell dolgoznia. Szép kagyló!

 

 

Drága Meryl! Te vagy a világ legfiatalosabb hatvankét éves nője! (Felső kép) A színésznő egy arany színű Lanvin ruha mellett döntött, még egy kis dekoltázst is megengedett magának. Mintha csak a szobrocska egy könnyed kiegészítője lett volna estélyi ruhájának. Tutira ment, így kell ezt, leborulunk előtted! 

 

 

Michelle Williams hoppon maradt szobrot illetően, de az est legszebb ruhájának címét minden bizonnyal ő zsebelhette be. Barack szín, fodrok, masni, Louis Vuitton egyik legszebb red carpet ruhája. A rózsaszín kistáska érdekes ötlet volt Michelle részéről, mintha nem talált volna otthon egyetlen partitáskát sem, és kölcsönkért volna egyet a kishugától.

 

 

A tavalyi Oscar kisbalerinája azóta megszülte első fiát, és bomba alakkal tért vissza a reflektorfénybe. Natalie Portman pöttyös Dior ruhája éppen olyan, mint maga a színésznő: egyszerre bájos és nőies. Natalie soha nem esett túlzásokba, ezért is szeretjük őt nagyon. A nyakékét azért szívesen elfogadnánk, lehet többe került, mint maga a ruha. A sok pontot nem csak viselte a ruháját, mi is megadjuk neki! 

 

 

Armani hűvöskék ruhája egy igazi mediterrán szépségen. Penelopé Cruz díva, és ezt évről-évre be is bizonyítja. Nem mindenki tud ugyanis egy ilyen uszályos, hercegnő ruhát úgy viselni, hogy ne jelmezhatást keltsen. Csak végigsuhant a vörös szőnyegen, és tátva maradt szájakat hagyott maga után. Hiába, ahol van tűz.. bravó!

 

 

Stacy Keibler is erősítette az idei ‘az arany az új fekete’ irányzatot. A Marchesa ruha legszebb része a Stacy csípőjén található rózsa, ami egy ilyen nádszál vékony alkatot kicsit JLo stílussá varázsol. Nem csoda, hogy George Clooney oda volt meg vissza a szöszitől.

 

 

Viola Davis vibráló jelenség volt, Vera Wang ruhájának színe messze kitűnt a többi közül na, de ki mondta, hogy csak a fekete, fehér, arany, piros játszik? Így kúszott be a legnagyobb stílusikonok közé, és milyen jó választás volt a vöröses hajához. Amúgy, ha jobban megnézzük ezt a ruhát, fehér színben micsoda menyasszonyi ruha lehetne! Nem csalódtunk, Vera.

 

 

 

Ez az a ruha, amit akkor is tudnánk, hogy Alexander McQueen, ha nem lenne odaírva. Jessica Chastain viselhette ezt a mesebeli alkotást, amihez nagyon nagyon jól tette, hogy csak egy picur fülbevalót választott kiegészítőnek. Percekig nézhetnénk, akkor sem tudnánk belekötni, ezt a ruhát karcsú, fehér bőrű lányra tervezték, olyan valakire, akinek még smink sem nagyon kell még egy vörös szőnyegre sem.

 

 

Minden évben van olyan sztár, aki menyasszonynak öltözik az Oscar Gálára. Idén Gwyneth Paltrow vetemedett erre, de a végeredmény korántsem lett ciki. Tom Ford ruhája egyszerű szabású, és mivel tényleg minden cicomától mentes, nagyon fel sem tűnik, hogy egy palásttal spékelték meg az összképet. Egy modernkori Hófehérke mosolygott vissza ránk. 

Nesze!Livi

(És ráadásként jöjjön még két kedvencünk, csak úgy, csak nektek...)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr524215961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megadeth1 2012.02.27. 19:15:11

Off...Natalie Portman kisfiának tán lehullott a fütyköse, hogy kislány lett?

beautyka 2012.02.27. 19:24:32

@megadeth1:
Teljesen igazad van - javítottuk és köszi!

Pekkarin 2012.02.28. 11:38:23

Hát, azért egy feketelistát is készíthettetek volna. Akadtak szép számmal olyanok, akik esküvői ruhába jöttek: www.hirperec.hu/index.php?mainmenuid=5&submenuid=2&contentId=10927

A többi ruhák amúgy szépek voltak. :)

beautyka 2012.02.28. 11:40:16

@Pekkarin:
nincs kizárva, hogy arra visszatérünk még...!

Pekkarin 2012.02.28. 11:41:13

@beautyka: Király! :) szurkolok ;)

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.02.28. 14:32:23

uszály ellipszilon, nem pontosjé. nekem michelle williams ruhája inkább élénkpirosnak, de legalábbis korallszínnek tűnik, nem barackvirágszínnek. egy külföldi blogban blood orange-nak nevezik.

beautyka 2012.02.28. 16:48:43

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Ezt nagyon köszi, ugyanis úgy írtuk először, aztán valaki kioktatóan lehurrogott bennünket: az bizony pontos és nem más!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2012.02.29. 09:04:07

www.magyarhelyesiras.hu/gyakori_hibak.php

illetőt nyelvtannácik és mókusok elé vetni.

te meg ne hagyd magad, legyél határozott, és ha valamivel kapcsolatban beszólnak, először nézz utána, nem-e a másik-e a hülye-e.

mert simán meglehet, hogy a beszólónak ugyan nagy pofája van, de az adott dologhoz hülye.
süti beállítások módosítása