Nesze!szer

Van sütnivalód?

2012. február 18.

 

 


Van, aki folyton a konyhában sürög-forog, van, aki jó messziről elkerüli még a környékét is. Aki az utóbbi kategóriába tartozik, annak a Tchibo most segít megédesíteni a sütés örömét. (Aki az előbbibe, annak is, na.) Kifigyeltük jó előre nektek, hogy március 7-től olyan konyhai kellékeket dobnak itthon piacra, amelyek intelligens kialakításuknak és modern anyag használatuknak köszönhetően könnyeddé varázsolják az ínycsiklandó desszertek elkészítését. Na jó, meg cukik! A süteményektől a palacsintákig, a tortáktól a gyümölcsös édességekig - mindent kényelmesen elkészíthetünk a segítségükkel. A kínálatban találunk minimuffin sütőt, tortafűrészt és szilikon nyalókaformákat is. A promóció április 17-ig tart, addig gyorsan szerezzük be ezeket a az édes konyhai barátokat.

Ok és akkor itt egy gyors és könnyű recept a világ legegyszerűbb muffinjához. Egy bögre liszt, egy bögre cukor, fél bögre tej, fél bögre olaj, egy csomag sütőpor, egy tojás, egy maréknyi dió. (Mehet bele pici narancslekvár is, főleg, ha darabos, vagy aszalt barack) Ez mind össze és zutty, már mehet is a formába. De variálhatod az arányokat, ahogy tetszik, csak a tojást ne feledd! A héten mi megcsináltuk Update Master mix-szel, amihez elvileg még kéne más lisztet is adni, de nem tettük. Elsőre fura az állaga, amikor kevered, de működik. Így még diétás is, extra adag kakakaót öntöttünk bele, ja, meg cukor helyett édesítőt, nem is maradt belőle... Jó étvágyat! 

Minimuffin sütő - 6 990 Ft-tól  
Többször felhasználható szilikon sütőlap - 1 995 Ft-tól  
Tortafűrész - 1 495 Ft-tól  
Muffin forma, 12 db - 2 490 Ft-tól  
Szilikon nyalókaforma, 2 db, 120 nyéllel - 1 495 Ft-tól
Konyhai időmérő - 1 995 Ft-tól
Konyharuha, 3 db - 2 490 Ft-tól

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr254129120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása