Nesze!szer

Most nem kérnénk a fényt...

2012. február 17.

 

 

A fény fontos része életünknek, sőt, helyenként célja is. Na de nem akkor, amikor az arcunkon küzdünk vele. Akkor nem komázzuk, ugye! Bár mi addig nem ismertük ezt a problémát különösebben, amíg nem találkoztunk a világ egyik vezető sminkesével, akinek aaannyira fénylik az arca, hogy szinte tükröződött rajta a fél stúdió... Na, de ez csak ilyen kis színes volt, jön a lényeg! A Biotherm most összebarátkozott egy algával, ami által eltűnhet a fényes, zsíros bőr, ha rendszeresen használod az ezt tartalmazó cuccokat.

L Digitata a nem balga, hanem igen hasznos alga neve és az Atlanti-óceán partjain lakik, meg ezekben a kozmetikumokban. Nagyon hatékony abban, hogy a tökéletlenségért felelő baktériumok állítólag majd 90 százalékát elpusztítsa. (Ezt mi sose tudjuk leszámolni, bocsi...) A Biotherm Purefect Skin termékcsalád ezt tartalmazza, meg természetesen termálplantkon koncentrátumot (ezt hogy mondanád ki két pohár bor után?!), cinket és egyéb jótékonyságokat is. A lényeg, hogy a pattanásos, zsíros, fényes bőrnek igen jó segítsége ez a családocska, szemmel láthatóan csökkennek a tökéletlenségek. Ajánljuk azoknak, akiknek túlzottan fényes és zsíros a bőre! Felsoroljuk a família tagjait és az árait, hogy legyél képben eme újdonság tekintetében. Nem olcsó, de hatásos! 

Biotherm Pureskin Arctisztító gél 125 ml - 5 800 Ft, tonik 200 ml - 5 800 Ft, hidratáló gél 50 ml - 7 800 Ft, célzott megoldás a kialakult pattanások ellen 15 ml - 5 100 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr124122771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása