Nesze!szer

Valentin Lush ajándék jöhet? Nesze!szer nyeremény nektek!

2012. február 14.

 


Rózsaszín, csillogó-villogó és cukorillatú különlegességekből áll össze a Lush Snow Fairy csomag. Találsz benne egy 100 grammos, rózsaszínben csillámló, vaníliaillatú, habzó 
Snow Fairy tusfürdőt, egy csillagalakú, narancstól és mandarintól illatozó Angel’s Delight szappant, valamint egy Shimmy Shimmy masszírozótömböt. Mindez egy nagyon csini csomagban, csillogó szalaggal átkötve lehet a tiéd... (több cs betűs szót nem találtunk, bocsi).

Nem akartunk nektek piros csudikát mára, mert nem mindegyikőtök Bálint és piri rajongó, tudjuk mi jól.... De azért szerettünk volna megajándékozni titeket, legyetek már a mi Valentinjaink, mert ti igen kedvesek vagytok a számunkra...Ezért a rózsaszín variációt választottuk, ami azért csajos.

Van kedvetek játszani?

Először is kérünk szépen ide egy lájkot. Ezután postoljatok a facebookon az üzenőfalunkra egy képet, ami nektek a szeretetet vagy a szerelmet jelenti. A fotó lehet vicces, vicctelen, megható, kevésbé könnyet fakasztó...csak maradjunk a jó ízlés határain belül, ha kérhetjük. Ééééééééééééééééééééééés!

10 szerencsés nyerhet a Neszétől Lush Snow Fairy csomagot! 5 nyertes lesz azok között, akik a legtöbb lájkot kapják a képükre, 5-öt pedig mi választunk ki. Így 50-50! 

Hajrá Nesze olvasók, holnap hirdetjük az eredményt! Köszi, hogy Valentinra megörvendeztettek bennünket sok-sok képpel! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr974104301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandrea78 2012.02.14. 18:39:56

Szuper játék, már be is neveztem! :)

beautyka 2012.02.14. 18:43:43

@sandrea78:
Köszönet a játékos kedvedért, nagyon sok vicces, megható és szép két jött már. Hajrá!!!

sandrea78 2012.02.14. 18:47:47

Mi pedig köszönjük a játékot, és ezt a szuper ajándék ötletet! Habár nekem csillivilli pircsi is jöhetett volna, de a rózsaszín is csudijó :) Csak hogy én is írjak ide sok cs betűt :)))
süti beállítások módosítása