Nesze!szer

Nyerj tőlünk mozijegyet!

2012. február 13.

 

 

A film, amire hívunk téged, nem egy egyszerű kis limcsi. Nagyon nem. Szinte még játszani sem kezdték, de már legendás lett. Az úgy kezdődik, hogy Andrew, Matt és Steve élik a szokásos kamaszkori napokat. Ezeknek az alig történések alig történéseit pedig meg is osztják másokkal, ahogy ez lenni szokott. Ám egy buliban nem a ménykü üt be, de valami igen érdekeset találnak. Valami olyat, ami talán nem is a Földről jött... A srácoknak másnap különleges képességeik lesznek és már nyoma sincs a szürke hétköznapoknak. Nem átlagos az sem, ahogy nézzük a mozit, hisz egy tizenhét éves srác videókamerája szemszögén át látunk mindent. Nem kevés izgalom az, amiben részünk lesz. Durván jó, és akkor finoman fogalmaztunk. Elgondolkodtató, hogy mit is teszünk akkor, ha különleges hatalmat kapunk.... Az erő krónikája a címe.

Akkora siker ez a film Amerikában, hogy a premier utáni harmadik napon behozta már a gyártás költségeit. Kasza siker rendesen, nem véletlenül. Szóval, jöttök? A premier előtti vetítés február 28-án lesz, este 7-kor egy budapesti moziban.   

Megnyerheted a 10 db páros jegy egyikét, ha lájkolod és megosztod ezt a postot, majd válaszolsz a kérdésünkre.

Hány kamasz főszereplője van Az erő krónikája című filmnek?

A válaszokat ide küldjed: neszejatek@gmail.com

Hajrá, a hivatalos amerikai facebookos oldal ITT. Az erő legyen veletek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr624100667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2012.02.15. 21:42:01

Kasza siker, tényleg? Azt hittem, kasszasiker :D

beautyka 2012.02.15. 21:56:14

@mutant:
á, az még a válság előtt volt...
süti beállítások módosítása