Nesze!szer

Borrandi a Rózsák völgyéből jöhet?

2012. február 12.

 

 

Már megint itt van... igen, itt van. Jön Valentin, de igyekszünk csak olyan programokat ajánlani nektek, ami úgy cool, ahogy van. Kezdjük ott, hogy tudtad, hogy a Váci utca új részén van egy igen pofás borospince is? Igen, ott bújik meg, ahol olykor csak a túrista jár. Vinorium a neve. Igazi ínyencségeket tartanak ők, a környező országok borászataiből. A Valentin-napot a bolgár boroknak szentelik (huhhh, itt valami b betűs kellett volna megint...), és sok-sok finom nedüvel fog összecsendülni két pohár. Vagy több... Pöpec party lesz, jöhetsz kettesben, egyedül, hármasban, kinek, mi a gusztusa. Olyan merlot, mavrud és syrah csodák várnak, hogy csak na. Csak igazi ínyenceknek ajánljuk, mert pazar élmény lesz! Zene is lesz füleinknek a 6 tétel bolgár mellé, Szolnoki Dóráék adják a jó kis jazzt a finom falatok köreteként. Ja, mert lesz kenyérre is való és rózsa lekváros palacsinta is, áldozás lesz a kulinária oltárán.

 

 

Ez egy igazán különleges alkalom, különleges borokkal, egy különleges vidékről, a Rózsák völgyéből a Vinoriumban. Eddig úgy tűnik, a társaság nem lesz szűkös, de kis helyen sok jó kadarka is megfér együtt, pangás az nem lesz. Aztán ki tudja, lehet, hogy egy testes vörös mellett találod meg az igazit... már ha nem hozod magaddal. Minden infó ITT, egészségetekre! 


A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr834097119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása