Nesze!szer

A Vogue főszerk Valentin naptára

2012. február 10.

 

 


Szexi naptárral ajándékozta meg a VMAN magazin férfi olvasóit Carine Roitfeld, legendás divatikon és a francia Vogue korábbi főszerkesztője. A tavaszi számban vendég-szerkesztőként tevékenykedett, amelynek nyomán a Victoria's Secret angyalai és néhány szupermodell közreműködésével készült el a kalendárium. A fotózáson Carine pin-up stílusba öltöztette a lányokat.
 
 
Szexi lányok pasztellben. A Willy Vanderperre által készítette képeken a tizenkét modell (Adriana Lima, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Chanel Iman, Lily Donaldson, Izabel Goulart, Joan Smalls, Anne Vyalitsyna, Karolina Kurkova and Alessandra Ambrosio) mellett az egyedi készítésű American Apparel dzsekiké, a Victoria's Secret push-up melltartóké és a Manolo Blahnik cipőké volt a főszerep. Ha most az Önök kérték műsorban lennénk, így fogalmaznánk: fogadják szeretettel ezt a könnyed tavaszi csokrot tőlünk...de ez gáz, tehát nem mondunk ilyet. A rózsák gyönyörűek, meg a képek is (szerintünk), viszont nem furi a csajok feje előtt az a kis fátyol? 
Nesze!Dia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr134089977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taecleau 2012.02.10. 20:51:40

bankrabláshoz készülődnek a hölgyek??

ubu1 2012.02.10. 23:58:32

Nekem is a fejükre húzott harisnyával van bajom. Amúgy egész jó összeállítás.

Clearvoyance 2012.02.11. 10:32:01

Szerintem inkább ugorjuk át ezt az évet...
süti beállítások módosítása