Nesze!szer

Legyél a világhírű márka arca!

2012. február 09.

 

Mesés ajánlatunk van a számotokra. Az nem titok, hogy szerintünk a magyar nők a legszebbek! És az sem, hogy igen kedveljük a Bobbi Brown márkát, hisz azt hirdeti, hogy minden nő úgy szép, ahogy van, a sminkkel pedig csak rásegítünk. Mi imádjuk Bobbi cuccaiban, hogy nem maszkot varázsolnak az arcunkra, hanem kiemelnek. "A smink segít a nőknek, hogy kifejezzék és szebbé és magabiztosabbá tegyék magukat." - mondja Bobbi. A blog fejlécén láthattok egy felhívást, ezt dalolnánk el kicsit jobban nektek, hisz nem véletlenül van ott, nagyon vágynánk, hogy közűletek nyerje valaki meg a játékot és az ő arca szerepeljen a világ országaiban a plakátokon!

A Pretty Powerful kampány az igazi nők szépségét ünnepli inspiráló történeteiken, fotóikon és videóikon keresztül. Bobbi most 15 országból keres olyan hölgyeket, akik nem akarnak másnak látszani, mint amik. A lényeg a magabzitosság és az út, amin keresztül eléred, elérted és megtalálod önmagadat!  A kampány előtte és utána fotókból, videókból, interjúkból áll össze. Minden országban elérhető a facebookon Pretty Powerful alkalmazás, ahol trükköket, tippeket is kapsz. Nincs más teendőd, mint feltölts IDE magadról egy képet és elmondjad, mitől érzed magad magabiztosnak. Áprilisban mind a 15 országból kiválasztanak egy nyertest, akik profi sminkelést és 500 eurónyi Bobbi Brown terméket kapnak ajándékba. Ééééés! - a 15 első helyezettből aztán 5 lesz, akik személyesen találkoznak Bobbival PÁRIZSBAN! A végső nyertes pedig meg sem áll New York-ig, ahol maga is része lesz Bobbi Brown PP kampányának, meg persze egy nagggyon profi fotózásnak! TEHÁT Ő MOSOLYOG MAJD RÁNK MINDENHOL!

Szerintünk tényleg a magyar lányok a legszebbek, így komoly az esélye, hogy egy honi hölgy lesz Bobbi kampányának az arca! Kattintsatok a Nesze! fejlécén lévő klikkre és indulhat a játék. Mi nagyon drukkolunk! Nem, annál sokkal jobban drukkolunk! Hajrááááá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr464084333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása