Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. január 31.

 

 

Adj karaktert az arcodnak!

Már tavaly is buzdítottunk titeket az ívelt, határozott szemöldök kialakítására, és nem csak a divat szempontjából. Helyesbítünk, leginkább önmagad szempontjából tartjuk ezt fontosnak.
Tudod, hogy a szemed fölött kallódó szőrszálaknak milyen lényeges szerepük van valójában? Ha nem, most figyelj. Bele is csapunk, most nem az ősidőktől kezdjük. A szemöldöknek a kommunikációban van szerepe, valamint a személyiségről is árulkodik. Szemöldökünk apró rezdülései jelzik hangulatunkat, átfutó gondolatainkat, véleményünket. Megfigyelted, hogy a nők az ívelt formájú szemöldökre törekszenek? Nem véletlen, hiszen az ív a hajlékonyságra, rugalmasságra utal, ami egy nő számára alapvető tulajdonság (kellene legyen). Szerintünk az optimális az, ha megtalálod a saját ívedet, ha a saját szemöldöködet követve alakítod ki a természetes formát. Ugye a szemed előtt van a homlokra tetovált, esetenként fekete, ceruzahegynyi vastagságú vonal? Szemöldöknek nem nevezném. Szóval, ez igenis ciki. Leginkább a művisége miatt, mi amúgy is szeretjük a természetességet. Persze nem hagyjuk bozontban a szemöldökünket, csak a kósza, lelógó szálakat húzzuk ki, a meglévő formájától nem térünk el. Büszkén viseljük a sűrű szemöldökünket is, mert azt jelzi, hogy sok az életenergiánk, ösztönös emberek vagyunk, ami leginkább arra értendő, hogy megérzésből, szívből cselekszünk. Ha a sűrű szemöldöködet kiszeded, és huzamosabb ideig, évekig úgy hordod, vagy ezt már meg is tetted, a személyiségedben is elindulhat a változás.
A tavasz közeledtével, a természet ébredésével találjunk vissza mi is saját magunkhoz, a
valós, természetes önmagunkhoz. Hagyjuk a dolgokat (a szőrszálakat) a maguk útján nőni, és csak a nagyon zavaró momentumokat távolítsuk el.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264018279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása