Nesze!szer

Kim K teste a Cosmo Body címlapján

2012. január 29.

 

 

 

Kim Kardashianról már többször írtunk. Ő az a valóság show-celeb, akiért megőrülnek Amerikában. Hatalmas családjával igen jól forgatják a pénzt, náluk otthon szinte még a porcica is celeb. Ja, igen és ő volt 72 napig házas. De leginkább a testéről ismert Kim, hisz eléggé rajongják a férfiak kerekded formáit. Kim a lányoknak is kedvence, hisz nyíltan vállalja a narancsbőrét és ha kell büszkén beszél is róla. Legutóbb az angol Cosmopolitan legújabb kiadásában, a Cosmopolitan Body-ban pózolt a címlapon.(Az egész magazin a fogyásról, testformálásról szól.) Mivel az ő testéről beszél legtöbbet a sajtó, nem is volt kérdés, hogy kit tesznek a Cosmo eme különszámának borítójára. "Nagyon megtisztelő számomra, hogy a Cosmo Body címlapjára kerülhettem! Mát több képet is muatattam a rajongóimnak a fotózásról és most végre láthatják a teljes anyagot." - nyilatkozta dagadó kebellel Kim. "Amikor olvastam valamelyik újságban, hogy Kim Kardashiannak narancsbőrös a feneke! - akkor felkiáltottam: és akkor mi van? Soha nem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Attól még, hogy valaki híres, még nem jelenti azt, hogy hibátlan is. Néha igenis borzasztóan érzem magamat a fenekem miatt. Máskor pedig egyáltalán nem érdekel. Látod például ezt a gödröcskét itt a combomon? Na, ennyit kibírok azért a finom fagyikért és sütikért cserébe." Persze, ez nem azt jelenti, hogy a leghíresebb Kardashian lány folyton édességekkel tömi magát. Kim igyekszik minél egészségesebben élni. "Megmondom őszintén, nem azért edzek, hogy vékony legyek. Gwyneth Paltrow edzőjével, Tracy Andersonnal egy olyan edzéstervet találtunk ki, amivel fitt maradok, egészségesen étkezem, de mégsem éhezem. A célom azt, hogy minél tovább élhessen egészségesen. Ezért nem is cigarettáztam. Alkoholt is csak a harmincadik születésnapomon ittam. Anélkül is jól tudom érezni magamat."
Kim okos lány, bejött neki ez a marketing, hisz majdnem mindent eladnak vele. Most jelenik meg sokadik parfümje, az eddigieket is vitték, mint a cukrot. Még az sem vett vissza népszerűségéből, hogy házassága igen rövid ideig tartott, rajongói megbocsájtották neki. Lehet, hogy van mit tanulnunk tőle? Kérdés, hol a határ az önelfogadás, a tökéletesség mánia és a tunyaság között. Mit gondoltok? 
Nesze!Dia
 
 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr863970109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.01.30. 12:08:34

A címlapon kicsit vékonynak tűnik a dereka. Valakinek megszaladt a keze.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.30. 12:54:17

butuska pofikába csoki csusszan, azonban manapság nem érdekelnek az amerikás fagylaltos kelyhek, helyettük kérünk magyar pimpőt!

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.01.30. 13:09:08

Agybol kikelve smink nelkul is megneznem ezt a not.
Ha akkor is szep akkor le a kalappal.

bircaman maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.01.30. 13:25:15

Nagyon szép nő, csak a melleivel van baj.
süti beállítások módosítása