Nesze!szer

Ez a módi, kicsit más, mint a többi...

2012. január 28.

 

 

Valahogy mesés lett a napunk, ez van. Először Röfi, aztán meg...A népszerű Simpson család rajzfilmsorozatot már 1989 óta láthatjuk a képernyőkön. (Fent Karl Lagerfeld és Anna Wintour a híres-hírhedt Vogue főszerkesztő) A 23. évadjánál tartó sorozattól már megszokhattuk, hogy mindig előrukkol valami vicces újdonsággal. Na, ez most sem történt másképpen: Alexsandro Palombo illusztrátor gondolt egyet és a legmeghatározóbb divatikonokból csinált Simpson karaktereket. Így sárgult be Anna Wintour, Karl Lagerfeld, Iris Apfel, Dita von Teese, Alber Elbaz, Suzy Menkes, Coco Chanel, Donatella Versace, Grace Coddington, Hilary Alexander, Marc Jacobs és Diane Pernet. Ugye, ők divattervezők, újságírók, divatkritikusok vagy stílusikonok, bár ez nem foglalkozás. Azt nem tudjuk, hogy az alanyok mit szóltak az átváltozásukhoz, nekünk bejön a dolog, néznénk ezeket a sárgaságokat! 

(második kép: M. Jacobs, Diane Pernet, Lagerfeld, harmadik: Iris Apfel és a vetkőzőművésznő Dita von Teese, negyedik: Coco Chanel és a való életben is sokszor narancsságra Donatella Versace)

Nesze!Dia

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr933963755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milliliteratura · http://milliliteratura.blog.hu/ 2012.01.28. 21:02:29

karl rohadt jól sikerült, nagyot alkottak az alkotók :)
(mint mindig...)

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.29. 05:38:21

Mesés napok jönnek! zenés táncos mulatság Röfivel és Lagerfelddel.Vajon kialakul köztük némi vonzalom, a misztikus erotomán kémia bedobja őket egy üres szállodai szoba felé száguldó taxiba, a sofőr, aki történetesen egy nő, titokban lefotózza a hátsóülésen malackodó párost, bár írhattam volna Lagerfeldezőt is, majd másnak jó pénzért eladja a csillapíthatatlan éhségű bulvárlapoknak.
Malackát fölvonszolják az emeletre, a liftben helytelenkedés zajlik, a toalettjén ráncok jelennek meg, amit a disznóhölgy aggasztó jelnek tekint, saját fénykora ezek szerint a végéhez közeledik, csakúgy mint a felfelé vezető út.
Megérkeznek, a szoba ugyanazt a hotel álmot meséli immár ezredszer is nekik. Aztán malackodnak, Lagerfeld megszokásból, Miss Röfi félelemből.
Egyikük sem várja meg a reggelt, amilyen halkan csak lehet, mindketten kiosonnak a szobából és a hajnal első sugarai előtt befekszenek a saját ágyukba. Miss Röfinek elege van Lagerfeld ruháiból, Lagerfeldnek pedig Miss Röfi puding alakjából.

beautyka 2012.01.29. 09:10:40

@Almaleves:
Jujjj, ez nagyon jó, köszike! Éljen a farsangi szezon!
süti beállítások módosítása