Nesze!szer

Carrie visszatérése zöld utat kapott

2012. január 21.

 

 

Úgy látszik, tényleg van élet a Szex és New York előtt. Persze, tudtuk, hisz meg is jelent a Carrie naplója, de eddig csak repkedtek a találgatások, lesz-e ebből bármi megzenésítve, illetve megfilmesítve.

 

 

Ám tegnap megjelent egy filmes szakmai fórumon, hogy kiadták a megbízást a pilot elkészítésére. Nem más, mint a Gossip Girl producerei, Josh Schwartz és Stephanie Savage kapta meg a feladatot. Így talán igaznak tűnhet az is, miszerint Blake Lively (lent) formálja meg a korai Carrie-t. Ám Miley Cyrus neve is megjelent egy-két fórumon, és hát jól nyilatkozta is, meglehetősen örülne a csinos munkának. Két dolog sajnos biztos, az örök királylány, Charlotte és a racionalista Miranda nincs benne a naplóban, tehát róluk biztosan le kell mondanunk. Tehát ha kész lesz a pilot és mindenkinek tetszik, jönnek a tévében Carrie iskolás évei. Az élet a Manolo és Big előtt...

Tegye fel a kezét, aki nézné a sorozatot!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr663628845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása