Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. január 17.

 

Fénypontozzunk!

Felébredtél már a szilveszter, a vizsgák, vagy a téli álom kómájából? Ideje belerázódni az évbe, átadni magunkat az új lendületnek. Sminktippjeinkkel segítünk, hogy a szemed is könnyebben kinyíljon.

Használj korrektort. Hányszor mondtuk ezt már...? Nem elégszer! Tiszta, friss smink nincsen, szem alatti sötét karikákkal. A szemhéjadra is pöttyints egy keveset, hogy egyenletes alapot adj. Világosítsd a szemhéjadat! Leginkább a belső szemzugodat és a szemhéjad közepét. Persze, nem fehér színű festékkel, inkább maradjunk a bőrhöz közeli árnyalatoknál. Ilyen például az elefántcsontszín, a vanília, a pasztell arany, a világos homokszín. A belső szemzugba elsőként mattot javaslok, de ide is tehetsz fényes szemhéjfestéket, csak a fémes csillogást került. A mozgó szemhéjad közepére menjen a világos fényes szemhéjfesték, valamint az alsó szempillasor alá, középvonalba is. A legkönnyebb úgy behatárolni, hova is kell rakni azt a két pöttyöt, ha szembenézel magaddal a tükörben és az íriszed fölé- és alá satírozol az említett színű festékből. A még kifejezőbb tekintetért a szemöldököd alá is dolgozz világos színt, leginkább az ív alá. A legszebb, ha ezen a területen mattot használsz, így sminkeddel természetes maradsz.

 

 

 

Arcod sem marad pőrén: az arccsontod felső részére, még az orca részre is jusson a csillogásból. Vékony sávban, ám mégsem sávszerűen, enyhén elsatírozva, akár a meglévő acpírod fölé tegyél egy csillogó arcpőderből. Nem a bronzosítóra gondolunk, hanem egy pasztellszínű, barackos, rózsás, vagy szimplán natúr színű highlighterre. Highlighter a a hivatalos neve, arcfényesítő púder, ha keresed az üzletben. Ajkaid közapére tegyél szájfényt. Lehet ez áttetsző csillogású, nem biztos, hogy a csillámosan csillogó gyönyörködteti a szemet. Próbálj ki egy hússzínű fényt, meglásd milyen baba arcod lesz. Kipihent és friss, így már jól alakul az év!

Nesze!Detti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr403569529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása