Nesze!szer

Kukacos alma sztori - Apple gondok

2012. január 16.

 

 

Így tüntetnek a kínai "alma' munkások. Ugyanis nem teljesültek eddig a vágyaik, követeléseik. Szerették volna, ha 60 óránál nem kell többet dolgozniuk a héten és rendesen fizetnének is nekik. A hírek szerint durván alulbérezettek és szabadnapból sem kapnak sokat, sőt. Legalább heti egyet szerettek volna. Így a dolgozok próbáltak némi publicitást szerezni sanyarú sorsuknak. Mi csak azt tudjuk, szeretjük az Apple termékeket eléggé, de azért jó lenne, ha nem zsákmányolnák ki azokat, akik összeszerelik ezeket.

Mondjuk a dolgozók ötletes technikát választottak a kommunikációra... Az alma nem esik messze a fájától mondással most nem tudunk mit kezdeni. De azért megkérdeznénk, Steve Jobs mit tenne ebben az esetben? Humánus lenne vagy sem? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr903555933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása