Nesze!szer

Esküdj Bella ruhájában!

2012. január 12.

 

 

 

A fiatalabb lányok között valószínűleg nincs olyan, aki ne látta volna az Alkonyat széria negyedik részét, a Hajnalhasadást. Aki nem, hát az nem is fogja, mert biztos a vámpírok esküdt ellensége. De az esküvői ruháról egészen biztos hallott, mert mindenki oda és vissza volt érte. Már hónapokkal a premier előtt cikkeztek a lapok nagy találgatásokba bonyolódva. Vajon ki lesz a tervező és milyen stílusú lesz a ruha?  Carolina Herrera lett az elkövető, azóta tudjuk. Az eredeti ruhát, amelyben a vámpír ara kimondta az igent Edwardnak, természetesen vitrinben őrzik, de több sor másolat készült róla. Bárki megveheti ezeket már 999 dollárért Herrera boltjaiban.

 
 
 
Most, hogy kicsit elcsendesedett a Twilight-láz, Carolina a Town & Country magazinnak nyilatkozott is arról, hogy miként jött létre, az amúgy 35 ezer dollárt érő mű. "Amikor Kristen először bújt a ruhába, meghatódva nézegette magát a tükörben. Abban a pillanatban nem egy karakter volt a filmből és nem egy színésznő, hanem egy menyasszony, aki boldog így felöltözve." - mondta Carolina. Elmondása szerint a ruha Stephenie Meyer (ugye ő az írónő) könyvbéli leírása alapján és egy csipetnyi Herrera-féle stílusból tevődött össze. Mindemellett sokat gondolkodott arról, hogy Bella Swan milyen csodát választana erre a jeles napra. A szóbanforgó darabot egyébként maga Herrera és négy varrónő fél éven keresztül készítette. "A V nyakú dressz krepp-szaténból készült. A hátrészén francia Chantilly csipkéből készült ovális bevarrás látható. Hátul a nyakától egészen az uszály végéig 152 gomb került fel, a két ujján pedig 17-17 díszeleg. Abszolút jellemzi Bella személyiségét és remekül passzol a stílusához." Te kimondanád a boldogítót egy ilyen másolatában?
Nesze!Dia
 
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr103541154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV - Önnek megyünk 2012.01.13. 21:58:27

@enpera: valami nemi betegseg ami a fiatal lanyokat fertozi. teljes agyi leepuleshez vezet...

szbszig 2012.01.14. 02:38:26

Én nem házasodnék benne, mert férfi vagyok.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2012.01.14. 07:10:27

A csipkeberakásos ruha nem az én stílusom...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.01.14. 14:08:41

@BKV - Önnek megyünk: Köszi, akkor engem nem érint, nem vagyok fiatal lány:D
süti beállítások módosítása