Nesze!szer

Madonna nem lett Jackie

2012. január 05.

 

 

Érdekes dolog került napvilágra a minap, annak apropóján, hogy most mindenféle Jackie Kennedy könyvek jelennek meg. Kiderült, hogy Madonna egy alkalommal visszautasította, hogy a First Lady szerepét alakítsa. A pop királynőjét az 1996-os "Nők a Politikában" c. kiadvány nyári kiadásának címlapjára tervezték. John F. Kennedy Jr. szavai a következők voltak: . "Azt gondolom fel kellene öltöztetnünk Madonnát, mint az anyámat." "Elég állat lenne, nem?" Valóban elég állat lett volna. A terv viszont meghiúsult, nem csak azért, mert botránykeltő lett volna – hiszen a pletykák szerint az azóta tragikusan elhunyt Kennedynek és Madonnának viszonya volt egymással - hanem azért is, mert Madonna nem fogadta el a felkérést. Persze őt nem a plyetka aggasztotta.


"Kedves Johhny fiú" - írta. '"Köszönöm, hogy felkértél rá, legyek az anyád, de én sosem léphetnék az ő nyomába" Először is a szemöldököm nem olyan vastag. Amennyiben arra kérnél alakítsam Eva Braunt, vagy Pamela Harrimant, azt mondanám oké! Remélem jól vagy. Szeretettel Madonna"
Na mit szóltok ehhez? Mi csak annyit fűznénk hozzá, ha valaki, hát Jackie és Madge személyisége igen távol állt egymástól. Vagy nem?

Nesze! Lola

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr133521101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunfight · http://topcomment.blog.hu 2012.01.05. 13:05:14

ilyen a kézírása? 3 éves koráig tanulta? aztán meg az a szöveg a szemöldökről... na ja.

mutant · http://universal.blog.hu 2012.01.05. 14:09:31

mindig is tudtam, hogy Madonna egy érzéketlen és műveletlen tuskó.

mézescsók 2012.01.05. 14:31:46

De jó pasi volt ez a Kennedy jr.!

_nyuszi_ 2012.01.05. 14:43:00

Jackie Kennedy szép volt, úgyhogy Madonna bekaphatja!

zanzibar 2012.01.05. 15:59:15

Szerintem ment volna. Mindketten erős egyéniségű, autonóm nők, akik a koruk nyújtotta lehetőségeken belül elérték, hogy önmaguk tudjanak maradni. Ráadásul mindkét nő idol és példakép a maga nőgenerációjának, stílusteremtő (persze a maga módján).
Az, hogy valaki az (ex) szeretőjét szeretné a mamájának beöltöztetni bizarr az én polgári lényemnek :). Aki Madonna válaszából az iróniát és a jó stilusú, elegáns visszautasítást nem érzi ki, csak a kézírása milyenségén élcelődik igazán nem sok stílusérzékkel rendelkezik.
süti beállítások módosítása