Nesze!szer

Dicsértessék!

2012. január 02.

 

 

Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem... Kicsit gyónni vágynánk, na.

A Vatikán minden évben kiad egy igen kedves kis naptárat, ennek egyik jeles szereplőjét látod a képen. Calendario Romano a kiadvány neve és az Úr 2004. évében jelent meg először és Róma emblematikus épületeinél feszítenek a fess papok. (ITT megtekintheted a korábbi képeket). Sajna, már decemberben elkapkodták az ebay-en a 12-es verziót, de nincs kizárva, hogy nyomnak még. Sőt, várják a 2013-asban szerepelni vágyók jelentkezését is. (A kiírás nem túl bonyolult, jóképű katolikus papok jelentkezését várják.)

Persze, a naptárban egy-egy hónap után van mindig egy kis vatikáni mese is, de ezt valahogy kibírja az ember... Ja, van facebook oldaluk is ám, ott is papolnak kicsit az egészről! Emitt egy kis riport az idei naptárról, de találtunk nektek egy korábbiról kalendáriumról készült videót is. Mi ez alapján azt érezzük, úgy július környékén biztosan gyóntunk volna.... Viszont az egyik képen sem derül  ki, mi is van a reverenda alatt. Hát, Isten útjai tényleg kifürkészhetetlenek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr873513381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trójai 2012.01.02. 14:31:53

Remek. Kb negyedjére látom ezt a vatikános naptár dolgot, a hvg-s megírta, meg még páran.

Sőt, kilenc nappal ezelőtt volt szintén index címlapon egy másik blogban:

velvet.hu/blogok/kockahas/2011/12/24/ujabb_ev_fiatal_jokepu_romai_papokkal/

De hát mi, olvasók teljesen hülyék vagyunk, akárhányszor le lehet nyomni ugyanazt a torkunkon. Mert ez most egy érdekes, felkapott téma, mindenkinek muszáj ám róla írnia valamit...

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.01.02. 15:18:01

Most várjuk az apácás verziókat is.

Pinka-Panka 2012.01.02. 18:36:25

Bízd Újra Életedet Krisztusra!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.02. 22:01:47

Ez nagyon gáz! Vajh hány homi pap ragasztja legálisan a szekrénykéjének belső oldalára?
süti beállítások módosítása