Nesze!szer

Elképesztő a Maybelline kalendárium!

2011. december 26.

 

 

 

Eljött az évnek azon időszaka is, amikor napvilágot láttak a Maybelline jövő évi kalendáriumának képei. Ez már egy bevett szokás, hogy a világ egyik legnyújorkibb (lol!) sminkes márkája egy csodával rukkol elő. Egyszer szerencsénk volt már ennek készültét közelről is megtekinteni, hálásak is vagyunk érte!

A fotókat Kenneth Willardt alkotta, a sminkeket Charlotte Willer. Összeszokott páros már ők. Van egy backstage videónk is, nem bírtunk magunkkal, azt is megmutatjuk nektek. Szerintünk megértitek, hogy nem csak két apró fotócskát töltöttünk fel a blogra a 2012-es Maybelline naptár képeiből... (És igen, a stylist az a Patricia Field volt, aki Sarah Jessicáékat is öltöztette!) Mi kifeküdtünk a képektől, csak ne szúrnának a karácsonyfa tüskéi annyira...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr173497329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása